Nem működnek a változók. Mi lehet a baj?
Kedves 02:54!
Köszönöm, hogy védelmedbe vettél, de nem tudom hirtelenjében, hogy mittommicsináljak vagy nevessek -- ekkora pergőtüzet nemigen ért meg az affér. Szísárpkedvelő kollégánk valóban tapasztalatlan még egy kissé, viszont Volda... Tudjukki bűneit ne sózzuk már az ő nyakába. Van így is elég nekivadult hozzászóló, aki sokkal kevésbé ártatlanul kommentel marhaságokat, mert személyes sértésnek veszi, ha más nem ugyanazt preferálja, mint ő, ne szaporítsuk a számukat.
"Köszönöm, hogy védelmedbe vettél"
Ja, az amúgy közvetlenül nem volt a szándékom... pofátlanság lenne tőlem úgy csinálni, mintha Te ne tudnál elbánni a rögtön-ugró frame-lőkkel. Én csak az igazadat védtem - mellékesen.....
Egyébként meg igen, tudom, kissé kikeltem magamból, de mindig erre késztet az, amikor azt látom, hogy egy C#-Fan vagy egy MicroFos pártképviselő a legnagyobb ökörségből is bruteforce mód indítja és fenntartja a vitát.
Úgyhogy elnézést a pergőtűzért, ha túlságosan nagy hatósugarú volt.
Amúgy meg, mit is mondott Bill Gates a nászéjszakáján : "It's Micro and Soft"
=D =D =D =D XD XD
Gondoljatok mindig erre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!