Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem működnek a változók. Mi...

Nem működnek a változók. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Hibaüzenetet ír ki amikor elindítom a játékot. Mi lehet a baj?

2014. máj. 31. 13:02
1 2
 11/14 tabaki ***** válasza:

Kedves 02:54!

Köszönöm, hogy védelmedbe vettél, de nem tudom hirtelenjében, hogy mittommicsináljak vagy nevessek -- ekkora pergőtüzet nemigen ért meg az affér. Szísárpkedvelő kollégánk valóban tapasztalatlan még egy kissé, viszont Volda... Tudjukki bűneit ne sózzuk már az ő nyakába. Van így is elég nekivadult hozzászóló, aki sokkal kevésbé ártatlanul kommentel marhaságokat, mert személyes sértésnek veszi, ha más nem ugyanazt preferálja, mint ő, ne szaporítsuk a számukat.

2014. jún. 14. 23:53
 12/14 SimkoL ***** válasza:
#10: Tetszett, de egy kicsit erős volt :)
2014. jún. 15. 00:05
 13/14 anonim ***** válasza:

"Köszönöm, hogy védelmedbe vettél"

Ja, az amúgy közvetlenül nem volt a szándékom... pofátlanság lenne tőlem úgy csinálni, mintha Te ne tudnál elbánni a rögtön-ugró frame-lőkkel. Én csak az igazadat védtem - mellékesen.....

Egyébként meg igen, tudom, kissé kikeltem magamból, de mindig erre késztet az, amikor azt látom, hogy egy C#-Fan vagy egy MicroFos pártképviselő a legnagyobb ökörségből is bruteforce mód indítja és fenntartja a vitát.

Úgyhogy elnézést a pergőtűzért, ha túlságosan nagy hatósugarú volt.

Amúgy meg, mit is mondott Bill Gates a nászéjszakáján : "It's Micro and Soft"

=D =D =D =D XD XD

Gondoljatok mindig erre ;)

[link]

2014. jún. 15. 00:50
 14/14 tabaki ***** válasza:
:)
2014. jún. 15. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!