Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem működnek a változók. Mi...

Nem működnek a változók. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Hibaüzenetet ír ki amikor elindítom a játékot. Mi lehet a baj?

2014. máj. 31. 13:02
1 2
 1/14 tabaki ***** válasza:
Miféle változók? Miféle játékot? Miféle kérdés az ilyen?
2014. máj. 31. 13:03
 2/14 anonim ***** válasza:
35%

Változók?

Én csak C#-ban ismerek változókat.

Kicsit érthetőbben fogalmazd meg a kérdésed.

2014. máj. 31. 13:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Hopp, bocsánat, csak siettem. A Game Maker-ről van szó.
2014. máj. 31. 13:07
 4/14 tabaki ***** válasza:

Hopp, bocsánat, egy kérdés kimaradt: Miféle hibaüzenetet?

(Egyébként nem biztos, hogy most tudok válaszolni, nem vagyok a windowsos gépem közelében)

Az lenne a legszerencsésebb, ha az egész játékodat bezippelnéd, és föltennéd valahová, hogy letöltve tanulmányozható legyen. Ha nem akarod közkézre adni, akkor is másold ide a változókat használó scriptrészleteket, mert senki nem fogja megálmodni, hogy az ezer hibalehetőség közül éppen melyik érvényes.

2014. máj. 31. 14:35
 5/14 tabaki ***** válasza:

"Én csak C#-ban ismerek változókat."

Áldott naivitás...

2014. máj. 31. 15:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Miért lennék naiv?

Tudomásom szerint csak C#-ban vannak változók.

Aki Visual Studiot használ az biztos tudja miről beszélek.

2014. máj. 31. 18:38
 7/14 tabaki ***** válasza:

"Tudomásom szerint csak C#-ban vannak változók."

Hát ezért. Minden programnyelvben vannak változók. Azok nélkül nem is lehetne értelmes programot írni, legfeljebb valami mindig ugyanúgy lefutó műveletsort.

2014. máj. 31. 20:47
 8/14 anonim ***** válasza:

Utálom ha idézik a mondataimat.

Végül is neked van igazad tabaki.Én C# nyelvet tanulok már 2 éve.

2014. jún. 1. 12:04
 9/14 tabaki ***** válasza:

Végül is... De nem akartam én beléd kötni, csak ugye az ember valamivel elütné az időt, míg Kérdezőre vár...

.

.

vár...

.

.

csak vár...

2014. jún. 1. 19:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves tabaki ellen felszólaló idétlen névtelen MicroFos ßuzi kommentelő!

Üzenem : https://www.youtube.com/watch?v=x3aA1G73qI8

Répa nélkül. De amúgy nagyon!!!

És azért, mert akadékoskodtál szegény tabakival olyasmiben, amiben NAGYON NINCS IGAZAD, és ami csak azt mutatja, hogy mekkora egy C# ßuzi vagy és mennyire függsz az előre elkészített mintáktól és megoldásoktól, amiből csak összepakolgatod a dolgaidat, amivel részint a Microsoft tud téged potenciális vevőként/felhasználóként felkarolni.

"Két éve tanulok C#-ot"

Hogy oda ne essek.... :) És képzeld : én is! C#-ot mellékesen egyaránt tanterv szerűen is az otthoni önképzés mellett. Előtte volt Quick Basic, GML, Dark Basic, hogy a scriptelősökkön átessünk. Aztán amikor gondoltam, már eleget lébecoltam, megnéztem, hogy MI VALÓJÁBAN A PROGRAMOZÁS, belekezdtem a C-be, Assembly-be, Forth77-be (az utóbbi azért elég kemény, így azt tudom a legkevésbé).... Tényleg csak belekezdtem, ezalatt értsd, hogy adatbekérés, adatmozgatások, logikai műveletek, némi grafika és fájlkezelés mennek.....

Mindegyiket tanultam rendesen legalább egy évig, de ezzel is kb. csak arra megyek, hogy aránylag tudok jól kérdezni, és kb. tudom, hogy mennyire nem tudok.....

Illetve annyi tudásom van, hogy látom, hogy Te a nyomorék C#-oddal - amivel a lefordított programjaid jó, ha minden 10.-dik gépen futnak kompatibilitási problémák és erőforráshiány miatt - mekkora egy kókler vagy, és mekkora ökörséggel van olyan nagy képed más válaszolóval szemben.

EMBER, VÁLTOZÓK MINDENHOL VANNAK!!! Nincs olyan praktikusan használható programnyelv, scriptnyelv vagy leíró nyelv sem, amiben ne lenne. DE MÉG GÉPED SE LENNE, ha csak a MicroFos tojta volna a világra a változó fogalmád.

DE hogy csak méginkább lásd, hogy milyen kicsi is vagy - de a hangod az bezzeg nagy volt tabaki-val szemben -, kérlek : lapozd csak vissza a 7. osztályos >>ÁLTALÁNOS ISKOLÁS<< matek jegyzeteidet.

A változó fogalma nemhogy csak informatikai fogalom lenne, az már egy régebb óta meglévő matematikai fogalom!!!

EMBER, tájékozódj már egy kicsit, legalább mielőtt (de legeslegalább miután) másnak rontasz :

[link]

És amit annyira magadra vettél, miután Te húztad fel az arcod 0-ról a 2-re:

"Utálom ha idézik a mondataimat."

Utálhatod, de a minimum, hogy meg is érdemled!

Én meg AZT UTÁLOM DE MÉG JOBBAN, amikor mások olyan kijelentéseket tesznek, majd védik azokat foggal körömmel, amik a drágalátos redmondi cég számítógéptudomány terén véghezvitt ocsmány és illetéktelen monopolizációját pártolják.

Na kíváncsi leszek, ezek után milyen érvekkel fogsz nekem jönni. Mert nekem fogsz jönni, jól tudom, nem az a fajta vagy, aki belátná a másikkal szemben (jelen esetben tabakival szemben), hogy tévedett.

De jól vigyázz, mert amit megint rákezdesz a hülyeséggel, én privátban úgy le fogom ordítani a hajad a fejecskédről, hogy utána kilométerekről fog még érződni az égett szag a hajad hült (és leégett) helyéről!!!

>(

Erről ennyit. Köszöntem.

2014. jún. 14. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!