Akos003 kérdése:
Miért csak 10 FPS-em van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A leggagyibb játékban maximálisan 10-20 FPS-em van,ez nagyon kevés a konfigomhoz képest,sajnos nem tudom miért.Vírusírtóval ellenőriztettem,game boostert használok,a felesleges cuccokat letöröltem,és semmi változás,pedig mindent lowon játszok és így sem tudok játszani.
-AMD FX 6300
-MSI Radeon HD 7870 2 GB OC
-2x4 gb ram DDR3
-400 wattos táp
-2 gigás vinyó
-Windows 7 Ultimate 64 bit
Segítsen valaki!Köszi előre is!
2014. máj. 27. 13:32
11/16 anonim válasza:
A romlás valószínűleg azért lett, mert megnőtt a konfig. 7770-ről váltani 7870-re nagy energiaigénnyel jár. Amúgy nekem is 7770-em van, de már nekem nem volt elég a 400-as Codegen. Az FX proci ráadásul nem a kis fogyasztásáról híres, tehát még az is rátesz egy lapáttal. Minél előbb cseréld le, mert tönkreteheti a valamelyik hardveredet. Nekem is a nyáron tette tönkre a vinyót és a vga-t.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,rendelek egy Hexa 500asat azt mondják jó.Az utóbbi 2 hónapban előfordul,hogy nem indul el a gép,a Windows logónak a betöltésénél lefagy,arra gyanakszom ,hogy nem bootol be rendesen,ez szintén azért van mert a vinyó nem kap elég áramot? Köszi előre is!:)
2014. máj. 28. 16:23
13/16 anonim válasza:
Lehet amiatt is. Ha tápcsere után is rossz valami akkor át kell nézni a gépet, hogy mi mehetett tönkre, de reméljük, hogy megúszták a cuccaid. :)
14/16 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__57..
Köszi szépen!Esetleg erre is tudnál válaszolni?:)
A hexa 500-as megfelelő lenne ehhez a kpnfighoz?:)
2014. máj. 28. 16:36
15/16 anonim válasza:
Az 500-as HExa szerintem jó lesz. Amúgy annyi, hogy utána nézel a TDP értékeknek és összeadogatod. Ennyire egyszerű.
16/16 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi szépen!
2014. máj. 28. 23:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!