Akos003 kérdése:
Miért csak 10 FPS-em van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A leggagyibb játékban maximálisan 10-20 FPS-em van,ez nagyon kevés a konfigomhoz képest,sajnos nem tudom miért.Vírusírtóval ellenőriztettem,game boostert használok,a felesleges cuccokat letöröltem,és semmi változás,pedig mindent lowon játszok és így sem tudok játszani.
-AMD FX 6300
-MSI Radeon HD 7870 2 GB OC
-2x4 gb ram DDR3
-400 wattos táp
-2 gigás vinyó
-Windows 7 Ultimate 64 bit
Segítsen valaki!Köszi előre is!
2014. máj. 27. 13:32
1/16 anonim válasza:
"A leggagyibb játékban" az melyik?
2/16 A kérdező kommentje:
Ezt nem úgy értettem ,hogy régi meg ilyesmi,hanem gépigényre.
2014. máj. 27. 15:34
3/16 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál...
Melyik játékról van szó?
4/16 A kérdező kommentje:
GTA:San Andres,Mount&Blade Warband,Mount&Blade,Call of Duty 2
2014. máj. 27. 16:20
5/16 anonim válasza:
Milyen az a 400-as táp? Pontos típust kérnék.
6/16 A kérdező kommentje:
Codegen...gondolom ez mindent lerí,de nem a táppal van a gond,HD 7770-essel ment minden ugyanezzel a táppal,ezzel a karival is ment faszán egy ideig minden,csak az utóbbi 3-4 hónapban lett egyre rosszabb.
2014. máj. 27. 17:31
8/16 anonim válasza:
9/16 A kérdező kommentje:
Tudtam mindig is,hogy a táp gagyi,de sosem volt gondom emiatt.
2014. máj. 27. 17:54
10/16 anonim válasza:
Amiatt van a baj. Nem kap elég áramot a gép és ezért van szaggatás. Sürgősen cseréld ki, mert nagyobb baj is lehet belőle. Tapasztalatból mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!