Melyik operációs rendszer jobb? Windows 7 Ultimate 64 bit vagy Windows 8.1 64 bit?
#10 "a win7 ultimatet még anno sikerült megvenni 20.000Ft ért, szóval az eredeti."
én elolvastam végig...
és telepítéskor valóban nem kér, utána viszont jó lenne 30 napnál tovább is használni. ha pedig van egy EREDETI kulcs, akkor meg minek törjön egy lebutított verziót?
#13. Nem tudom miben különbözik az OEM windows a simától, de most valahogy nem is érdekel. Minden esetre 20k ért még baráti körön keresztül sikerült megszerezni, ugyanis számítástechnikai boltból valaki fél áron is tud hozni dolgokat, pl. op.rendszert! :) Az eredeti ára azt hiszem 50-55k volt, én pedig emlegettem hogy kellene egy eredeti rendszer a gépemnek, mert akkoriban cseszte a számat az hogy minden hónapban rinyál valamiért a tört. Egyébként kulcsot kaptam hozzá, és ebben a gépben már volt egyszer alaplap csere, és az előtti lapon is már volt aktiválva a kulcs, meg ezen is, de nem írt eddig ki problémát, boldogan elmegy így is.
Úgy a #14-es válaszolótól nem értem a dolgokat, ennyire nem értek a lovakhoz. De ha az alaplap csere után engedélyezte a telepítést, kulcsot ugyan úgy kért és el is fogadta plusz most is szépen működik, akkor szerintem most sem fog érte panaszkodni. (Csak hogy tiszta legyen: A lap csere azért volt, mert a lapom megadta magát a processzorral együtt egy nyári vihar közben, köszönhetően ezt a remek (mára már kicserélt) tápegységemnek! Ha most is kisül az XFX PRO 550-el a lap, akkor viszont mérges leszek.. :) )
Amúgy teljesen legális windowst nem akarok, mert ha valami galiba ütne be és nem sikerül felrakni a win7 ultimatet, akkor mindenképpen kitalálok valamit illegális rendszerért, mert én még egyszer nem adok ki pénzt eredeti op.rendszer ért! (Már csak a fizetésem miatt se!) Szóval azért én sem vagyok egy pénzes zsák. :)
Kicsit sajnálom is a pénzt az ilyenekre, ha a szerződés ennyire szigorú, hogy már lap cserekor is illegálisnak számít a rendszer.. Kicsit szerintem igazságtalan, és így kb. 10 évente lehetne több ezer forintot kidobni operációs rendszerért, csak azért, mert a foglalat és az alaplap elavult. Szerencse hogy azt nem nézi, mikor veszek bele + ramot, de komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!