Miért lassult be ennyire a gépem?
Nem vírusos? Én jó néhány évvel ezelőtt azzal kínlódtam, hogy amint feltelepítettem az új rendszert azonnal meg is fertőztem egy másik partíción lévő fájllal.
Másik lehetőség, hogy én megnézném, hogy a merevlemezen nincsenek-e hibás szektorok. Előbb persze egy gyors lemezellenőrzés kellene. Eddig mivel próbálkoztál?
Jobb kattintás a C: meghajtóra, Tulajdonságok, Eszközök, Hibaellenőrzés. A pipa legyen a Fájlrendszer hibáinak automatikus javításán. Ekkor újra kell majd indítani a gépedet. Ha talál hibát akkor ezt ismételd meg és tedd ki a pipát a Szektorhibák keresésére is. Az sok időbe is telhet de ha az első keresés talál szektorhibát akkor végezd el.
Ekkor megpróbálja elkülöníteni a hibás szektorokat ha valóban erről van szó. Ha nem ez a hiba akkor még gondolkodunk. Szólj ha megvan. Ha hibás szektor van lehet izolálni kell DOS-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!