Zsiasafvssdva kérdése:
Sony vegas pro 12 ben, hogy lehet elmenteni az eredeti képaránynak megfelelő minőségben a videót?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy hogyan lehet Sony Vegas pro 12-ben az eredeti képarányok mellett elmenteni úgy a videót, hogy az ne foglaljon sok helyet hanem kb annyit mint az eredeti videó.2014. máj. 17. 16:25
1/4 anonim válasza:
mikor rendereled válaszd ki a számodra megfelelő formátumot,nyomj rá a customize template-re,nézd meg mekkora volt eredetileg a videód,és ott a video fülecskén,kiválaszta a custom opciót a felbontásnál,át tudod írni
2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom be is írtam de lementett így is kb egy 100mb-os videót 2.5 Gb-ra. Ráadásul a minőség se olyan jó.
2014. jún. 1. 12:17
3/4 klt válasza:
A formátum, felbontás és bitráta együttesen határozzák meg a végleges fájlméretet és minőséget.
Az eredeti videó van tömörítve, és mekkora a bitrátája?
4/4 klt válasza:
Azt akartam kérdezni, hogy mivel van tömörítve, vagyis milyen kodekkel, és mekkora a bitrátája?
És a template, amivel rendereled, milyen kodeket tartalmaz?
(Csak véletlenül ráböktem a küldés gombra a tapipadon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!