Win7-es eredeti telepítő lemezt lehet használni töbször is?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy egy másik gépre fel lehet telepíteni ha már használva volt egy másikon?2014. máj. 10. 15:18
1/3 anonim válasza:
ha jól tudom be regisztrálni nem lehet már másik gépen. viszont ha letöltesz egy windows dz loader progit akkor és azzal aktiválod be akkor bármikor.
2/3 belapus válasza:
Ha csak nem többgépes licenc, akkor egy időben csak egy gépen telepítve legális.
OEM verzió esetén további megkötések is vannak.
3/3 anonim válasza:
Én pont ma szívtam meg ezzel. Nem fogadta el az eredeti szériált pedig az előző gépemen már rég nem Windows 7 volt. Felhívtam őket, azt mondták, hogy nem tudnak mit csinálni. Gondoltam akkor kapják be, így vegyem meg még egyszer, RemoveWAT, DAZLoader, KMSPico, MSToolkit, stb, van választék, hogy mivel aktiváld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!