Ezt a feliratot hogyan tegyem a film alá?
Figyelt kérdés
szóval letöltöttem egy filmet,ami így néz KI:
"filmcímeDVDrip.unpacked" (típus:Winamp media fájl)
letöltöttem hozzá egy feliratot(ami eredetileg .zip formátumú volt)kitömörítettem-->kaptam egy ilyen mappát h:
"filmcíme.ENG.srt"
egy mappába raktam őket.de itt elakadtam.hogy rakjam ezeket össze.
2009. dec. 28. 16:28
11/24 anonim 

válasza:

De csak a filmet nyisd meg, a felirattal nem kell csinálni semmit, meg sem kell nyitni, annyi csak h egy mappában kell lennie a filmel!
12/24 A kérdező kommentje:
úgy van.mégse viszi:(sajna..
2009. dec. 28. 17:13
13/24 anonim 

válasza:

Ha meg mindenképpen társítani akarja, akkor válaszd a jegyzettömböt!
14/24 A kérdező kommentje:
megpróbálom.de sztem máshol vana hiba.,egy másik filmnél működik az h.az srt fájl word,a filmes meg WMP.(
2009. dec. 28. 17:15
15/24 anonim 

válasza:

Total commanderben vagy sajátgépben nevezted át? Csak azért kérdezem mert TC-nél a kiterjesztést is átlehet írni..
16/24 A kérdező kommentje:
Sajátgép
2009. dec. 28. 17:17
17/24 anonim 

válasza:

Az végülis mind1 elvileg h mihez társítva, úgysem kell megnyitni, csak a wmp olvassa úgyis
18/24 A kérdező kommentje:
hát akkor nem tudom.feladom:8
:)
2009. dec. 28. 17:18
19/24 anonim 

válasza:

Sajátgépben akkor csak ennyit adj névnek mind2-nél: filmcím
Nem kell h .avi .srt stb. az csak TC-nél kell! Tehát így nézzen ki a film és a felirat is: filmcím
Jónak kell lennie!
20/24 A kérdező kommentje:
NAGYON HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!!!SIKERÜLT:))))
2009. dec. 28. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!