Ezt a feliratot hogyan tegyem a film alá?
Figyelt kérdés
szóval letöltöttem egy filmet,ami így néz KI:
"filmcímeDVDrip.unpacked" (típus:Winamp media fájl)
letöltöttem hozzá egy feliratot(ami eredetileg .zip formátumú volt)kitömörítettem-->kaptam egy ilyen mappát h:
"filmcíme.ENG.srt"
egy mappába raktam őket.de itt elakadtam.hogy rakjam ezeket össze.
2009. dec. 28. 16:28
1/24 A kérdező kommentje:
ugyanebben a közös mappában megmaradt a felirat tömörítetlen változata is+1 rendszerinformációs mappa..azokat töröljem?lehet h.ezért nem működik.
2009. dec. 28. 16:32
2/24 A kérdező kommentje:
#kitömörítetlen
2009. dec. 28. 16:32
3/24 anonim 

válasza:

Nem kell csak az .srt fájl meg maga a film h egy mappában legyen (ha a többi ott marad az sem baj), nevezd át úgy a filmet és a feliratot h ugyanaz legyen a nevük pl: filmcíme.srt (ez a felirat), filmcíme.avi /ha .avi a kiterjesztésze/ (ez pedig a film). Azután játszd le a filmet mondjuk miedi player-el!
5/24 A kérdező kommentje:
fimet átneveztem avi.-ra,srt maradt a felirat,de nem rakja össze:(
2009. dec. 28. 16:44
6/24 A kérdező kommentje:
tehát most így néznek ki külön-külön:
film:
"filmcím(2006)DVDrip.unpacked.avi"
felirat:"filmcím.2006.ENG.srt"
hol a hiba?
2009. dec. 28. 16:49
7/24 anonim 

válasza:

Meg kell egyezni a két névnek, nevezd át h így nézzen ki h tuti jó legyen: filmcím.avi és filmcím.srt
8/24 A kérdező kommentje:
most totál megegyezik mégse jó.(
fimcím.2006.ENG.avi
filmcím.2006.ENG.srt
a felirat (srt)egyébként milyen programhoz legyen társítva?(amit itt kell beállítani:tulajdonságok-társítás)jelenleg Word-höz van..
2009. dec. 28. 17:01
9/24 anonim 

válasza:

Az .srt-t semmihez sem kell társítani, csak a névnek kell megegyezni h a lejátszó be tudja olvasni a feliratot a filmhez! Nem tudom miért nem megy, miben nevezted át sajátgép vagy total commander, ja és mivel játszottad le?
10/24 A kérdező kommentje:
WMP-el játszom le a filmet.de mindenképpen valamihez társítani akarja a feliratot is,kéri h.válasszak a listából..
2009. dec. 28. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!