Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem írja ki áthelyezésko...

Miért nem írja ki áthelyezéskor, hogy mennyi van hátra?

Figyelt kérdés

Vettem egy külső vinyót és raktam rá adatot. Laptopról semmi gond, sima kivágás beillesztéssel kiírta, mennyi van hátra és ment a számláló.

Az asztalin viszont nem, hanem csak a zöld sáv balról jobbra sokszor, és nem írta ki mennyinél van.

Mindkét rendszer Win7. Ötletek, hogy miért van ez és hogy orvosolható?

2014. máj. 14. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Amikor balról jobbra megy a folyamatjelző, akkor egyáltalán másol, vagy csak számol? Ha a részletekre kattintasz, akkor kiírja. Ha meg az össze 0 KB, hátralévő 0 KB és hátralévő idő is 0 mp, akkor az asztali gépen valami lassúság lehet szerintem a gond. Volt már ilyen korábban? Milyen a laptop és az asztali PC konfigurációja?
2014. máj. 15. 08:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Másolni másol, mert vártam és átment az adat.

Számolni sem számol, a részletek rész sem jön be, csak az a sima zöld sáv oda-vissza mozgás. Tehát lényegében az áthelyezési csík sem jön be.

Új merevlemez, most használtam először. Pendriveoknál nem volt eddig ilyen gond.

Na most arra jutotta, hogy lehetséges, hogy valami hozzáférési beállítás lehet a ludas? Mert az asztali PC-mben 2 merevlemez van. Az egyikből simán lehet másolni, és ott megjelenik minden rendesen. A másikon rendszergazdai jogosultságot kér az áthelyezéshez, egyszer az áthelyezés megkezdésekor, egyszer az áthelyezett eltávolításakor.

Ez a beállítás lehet a dologban?

2014. máj. 18. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg már volt rendszer azon a merevlemezen, amiről nem lehet könnyen másolni? Ilyennel már találkoztam. Vedd a "problémás" merevlemez, vagy partíció teljes adatállományát saját tulajdonba és akkor ezzel nem lesz már többet gond.
2014. máj. 20. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
A másik meg: használj total commander-t, ha nagyon sok adatot másolsz. Sokkal gyorsabb, nem gondolkodik, meg számol annyit, mint a windows.
2014. máj. 20. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!