Miért nem írja ki áthelyezéskor, hogy mennyi van hátra?
Vettem egy külső vinyót és raktam rá adatot. Laptopról semmi gond, sima kivágás beillesztéssel kiírta, mennyi van hátra és ment a számláló.
Az asztalin viszont nem, hanem csak a zöld sáv balról jobbra sokszor, és nem írta ki mennyinél van.
Mindkét rendszer Win7. Ötletek, hogy miért van ez és hogy orvosolható?
Másolni másol, mert vártam és átment az adat.
Számolni sem számol, a részletek rész sem jön be, csak az a sima zöld sáv oda-vissza mozgás. Tehát lényegében az áthelyezési csík sem jön be.
Új merevlemez, most használtam először. Pendriveoknál nem volt eddig ilyen gond.
Na most arra jutotta, hogy lehetséges, hogy valami hozzáférési beállítás lehet a ludas? Mert az asztali PC-mben 2 merevlemez van. Az egyikből simán lehet másolni, és ott megjelenik minden rendesen. A másikon rendszergazdai jogosultságot kér az áthelyezéshez, egyszer az áthelyezés megkezdésekor, egyszer az áthelyezett eltávolításakor.
Ez a beállítás lehet a dologban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!