Windows 7-et használok, és folyton felugrik hogy aktiváljam, de a sajátgépben azt írja hogy aktiválva van . Viszont az everest azt írja hogy még 4 nap van hátra . Most akkor mi van?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 23:07
1/13 anonim válasza:
Egyik sem, az az igazság hogy nem eredeti a a windows a gépeden, és ezzel együtt jár az ilyen zaklatás. Bár jelennek meg újabb és újabb megoldások, de ezekről a fejlesztő is értesül, és azonnal lép ellene.
2/13 A kérdező kommentje:
és mire számítsak az everest által mondott 4 nap múlva ?
használni tudom majd a gépet , vagy mit csináljak ?
2012. júl. 29. 23:21
3/13 anonim válasza:
Töltsd le a legfrissebb daz loadert, töröld vele a meglevő "aktivációt", majd aktiváld vele újra.
4/13 anonim válasza:
Persze használni tudod majd, 4 nap múlva is 4 nap lesz hátra valószínűleg, ez a törés miatt van.
Persze csinálhatod amit az előttem író javasolt, de mint már írtam előtte, az csak ideig óráig jó, és ugyan ott kötsz ki mint ahol most vagy.
5/13 anonim válasza:
Daz loader-el aktiváltam 1,5 éve a gépem és most volt reinstall de még mindig aktiváltnak írta minden progi...ajánlom, és köszönet neki!:D
6/13 anonim válasza:
nekem valami Chew-Ga loaderem van, lehet updatelni, kb fel evente megfognak, csak ujrarakom es kesz
7/13 Golan Trevize válasza:
Vegyél egy jogtisztát...
8/13 A kérdező kommentje:
vegyek jogtisztát ......utalj pénzt , ahhelyett , hogy okoskodsz . 20ezret egy cd-re , gartulálok
2012. júl. 30. 13:10
9/13 Golan Trevize válasza:
Ha sajnálod rá a pénzt, minek használod? Nem kötelező.
Gondolom, az áramot is lopod. Meg a pénzt is a sarki éjjelnappaliból.
10/13 A kérdező kommentje:
mi az hogy minek használom ? mi vagy te ellenőr ? neked tuti minden eredetiben van meg igaz ?
az okoskodó ökrök kíméljenek a válaszadástól . köszönöm szépen
2012. júl. 30. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!