Miért fagy le a Traktor DJ track betöltésekor?
milyen hibával áll le a traktor?
Van egy úgynevezett crash log-ja a programnak.
Érzékenyebb a zenékre. Az id3-taget pl az mp3 tag nevű programmal álíltsd be, még mielőtt behúznád a programba
továbbá állítsd be az alapértelmezett zenei könyvtárat.
Gondolom tört verzió. Az is okozhat ilyet.
Beállításokban a net elérhetőséget tiltani.
Cover azaz borító funkciót kikapcsolni.
Az is tény, hogy a traktor a hozzá készített NI kártyákkal a legjobb.
Illetve szokott még olyan gond lenni (nekem is előfordult) hogy magával a zenével volt gond. Ilyenkor hibaüzenettel kilépett.
64-es win7 nem a legjobb megoldás, szerintem jobb a sima 32-es verzió-
Köszönöm a segítséget. Na akkor elmondom, hogy mit sikerült, de ez nem egyszerű. :S
Először is minden tanácsot kipróbáltam. Vagy legalábbis igyekeztem kipróbálni (arra például nem jöttem rá, hogy a beállításoknál hol lehet tiltani a netre kapcsolódást - mindegy, kihúztam a netkábelt, és kész). A crashlog mappa tök üres, nincs benne semmi log fájl. Gondolom ez azért van, mert nem hibaüzenettel lépett ki, hanem csak lefagyott, és kész. Szóval a lényeg, hogy mindent kipróbáltam, amit csak lehetett, de semmi. Na végül gondoltam egyet, és az egyik zenét áttettem 320-ból 192 kbps-re, és láss csodát, nem fagyott le a program. De az igazi poén, hogy rögtön utána már az eredeti, 320-as zenét is vitte gond nélkül (ugyanazt, amivel 2 perccel korábban lefagyott), vagyis a program "magától megjavult". Aztán jött a feketeleves; a wav. A tömörítetlen kiterjesztésnél továbbra is lefagyott. Aztán megint konvertálgattam kicsit, majd megint megpróbáltam. Láss csodát, most már a wav betöltésénél sem fagyott le, pusztán csak annyi érdekességet produkált, hogy csak negyed akkora hangerőn játszotta le a wav-ot, mint kellett volna. Na akkor még egy újraindítás, és ez a probléma is elhárult. Szóval kész téboly az egész, de végülis a probléma megoldódott.
Azért az elmúlt pár nap kicsit kikészített, szóval egyszer igazán komolyan elbeszélgetnék a program fejlesztőivel...
ez sajnos nem a program betegsége.
Inkább a tört verzió okozhatja
nekem 4 éve tökéletes.
Érdekes dolgokat írtál le. Igazából ilyennel nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!