Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért fagy le a Traktor DJ...

Miért fagy le a Traktor DJ track betöltésekor?

Figyelt kérdés
Szakértő emberek segítségét várnám, mert már nagyon idegesítő, amit a Traktor csinál. A lényeg, hogy amikor behúzok egy track-et valamelyik oldalra, egyből lefagy a program. Ez nem először fordul elő, korábban is volt már ilyen. Akkor több napnyi szenvedés után rájöttem, hogy ha a zenéket egy másik mappából nyitom meg, és kitörlöm belőlük az ID3 tageket, akkor működik a dolog. Most azonban ez sem segít. Amúgy 64 bites Win 7-em van, és Traktor Pro-t használok. Nem hiszem, hogy a hangkártyámmal (Conexant Cx20561) van baj, mert az elmúlt hónapokban tökéletesen ment a dolog. A Traktort már többször újratelepítettem, de így sem jó. Kipróbáltam más verziókat, de azokkal is ugyanez a helyzet. Szóval akkor mi lehet a baj? Van valakinek ötlete?

2014. máj. 13. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:

milyen hibával áll le a traktor?

Van egy úgynevezett crash log-ja a programnak.

Érzékenyebb a zenékre. Az id3-taget pl az mp3 tag nevű programmal álíltsd be, még mielőtt behúznád a programba

továbbá állítsd be az alapértelmezett zenei könyvtárat.

Gondolom tört verzió. Az is okozhat ilyet.

Beállításokban a net elérhetőséget tiltani.

Cover azaz borító funkciót kikapcsolni.

Az is tény, hogy a traktor a hozzá készített NI kártyákkal a legjobb.

Illetve szokott még olyan gond lenni (nekem is előfordult) hogy magával a zenével volt gond. Ilyenkor hibaüzenettel kilépett.

64-es win7 nem a legjobb megoldás, szerintem jobb a sima 32-es verzió-

2014. máj. 14. 18:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget. Na akkor elmondom, hogy mit sikerült, de ez nem egyszerű. :S

Először is minden tanácsot kipróbáltam. Vagy legalábbis igyekeztem kipróbálni (arra például nem jöttem rá, hogy a beállításoknál hol lehet tiltani a netre kapcsolódást - mindegy, kihúztam a netkábelt, és kész). A crashlog mappa tök üres, nincs benne semmi log fájl. Gondolom ez azért van, mert nem hibaüzenettel lépett ki, hanem csak lefagyott, és kész. Szóval a lényeg, hogy mindent kipróbáltam, amit csak lehetett, de semmi. Na végül gondoltam egyet, és az egyik zenét áttettem 320-ból 192 kbps-re, és láss csodát, nem fagyott le a program. De az igazi poén, hogy rögtön utána már az eredeti, 320-as zenét is vitte gond nélkül (ugyanazt, amivel 2 perccel korábban lefagyott), vagyis a program "magától megjavult". Aztán jött a feketeleves; a wav. A tömörítetlen kiterjesztésnél továbbra is lefagyott. Aztán megint konvertálgattam kicsit, majd megint megpróbáltam. Láss csodát, most már a wav betöltésénél sem fagyott le, pusztán csak annyi érdekességet produkált, hogy csak negyed akkora hangerőn játszotta le a wav-ot, mint kellett volna. Na akkor még egy újraindítás, és ez a probléma is elhárult. Szóval kész téboly az egész, de végülis a probléma megoldódott.

Azért az elmúlt pár nap kicsit kikészített, szóval egyszer igazán komolyan elbeszélgetnék a program fejlesztőivel...

2014. máj. 15. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:

ez sajnos nem a program betegsége.

Inkább a tört verzió okozhatja

nekem 4 éve tökéletes.

Érdekes dolgokat írtál le. Igazából ilyennel nem találkoztam.

2014. máj. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!