Hogy lehet megcsinálni, hogy beszélni is tudjak? Fontos!
Figyelt kérdés
Ma vettem egy headsetet,de valamiért ha az én gépembe dugom be a kábeleket nem működik a mikrofon rész,csak a hangszóró.Tehát zenét mindent tudok rajta hallgatni,de beszélni nem tudok.Kipróbáltam itthon egy másik gépen de ott meg jó.Akkor az enyémen,hogy lehet megoldani,hogy működjön?Valami ötlet?2014. máj. 9. 19:22
1/4 anonim válasza:
Biztos jó helyre dugtad?
Tudod szexnél se mindegy.
Amúgy milyen az operációs rendszered?
2/4 A kérdező kommentje:
Biztos jó helyre dugtam.
Windows 7 64 bit
2014. máj. 9. 19:24
3/4 anonim válasza:
Alaplapi csatlakozó vagy olyan amit először az alaplapra kell csatlakoztatni (Amibe dugtad)? Ha utóbbi akkor kapd szét a gépet és lesd meg hogy rendesen be van e kötve.
4/4 karesz01 válasza:
A saját gépeden a skype-n belül :
Skype-Eszközök-Beállítás-Hang beállítások:
Nézd meg milyen hangeszköz van beállítva mikrofonhoz .
A legördülő menüben legyen ugyanaz az eszköz mint a hangfalnál
Azaz a hangfalnál (realtec audio out) akkor a mikrofonhoz (realtec audio in) legyen beállítva .
Használd az echo-t , az ellenőrzéshez , ami minden skype-ban benne van .
Ha lesz hangja az echo szerint a skype-ban a mikrofonnak , akkor csak menteni kell a beállításokat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!