Videózni szeretnék de akármelyik játékról legyen szó akad. Valami megoldás?
Figyelt kérdés
Bandicam, Hipercam, Fraps-et próbáltam jha meg még az EzVid-et de minden akad. Pedig videózás nélkül az mw2 simán fut ultrán full hd-ban(1920x1080 nekem azt mondták ez a full hd). Hiába állítom a grafikai beállításokat akkor is ugyan úgy akad.(MW2-ről szerettem volna videót készíteni de ha lowra veszem le eszméletlen ronda pedig a gép elég hozzá én szerintem). Tudnátok olyan felvevőt mondani ami viszonylag nem szívja az erőforrásokat? Vagy esetleg erre megoldást.2014. máj. 7. 15:28
11/13 A kérdező kommentje:
Alaplap: gigabyte ga-945pl-s3p
Ebbe 4GB Kingmax 800Mhz-s ram van lehet ebbe még többet rakni? Ha igen linket :DD
2014. máj. 26. 22:32
12/13 anonim válasza:
Ha telepakolod RAM-al, attól még gyenge marad és erre nincs megoldás, csak a csere...
13/13 A kérdező kommentje:
Oké tegyük fel nem szeretnék videózni de játékokkal szeretnék játszani és ez a 4 GB kevés.
2014. máj. 27. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!