Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videózni szeretnék de akármely...

Videózni szeretnék de akármelyik játékról legyen szó akad. Valami megoldás?

Figyelt kérdés
Bandicam, Hipercam, Fraps-et próbáltam jha meg még az EzVid-et de minden akad. Pedig videózás nélkül az mw2 simán fut ultrán full hd-ban(1920x1080 nekem azt mondták ez a full hd). Hiába állítom a grafikai beállításokat akkor is ugyan úgy akad.(MW2-ről szerettem volna videót készíteni de ha lowra veszem le eszméletlen ronda pedig a gép elég hozzá én szerintem). Tudnátok olyan felvevőt mondani ami viszonylag nem szívja az erőforrásokat? Vagy esetleg erre megoldást.

2014. máj. 7. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én Fraps-et használok, nekem az nem akad játékok esetében. FPS-t is mutat, és ezzel kiküszöbölhető a GÉP- illetve NET-lagg. Magyarul: Ha az indítás (kamerázás/videózás indítása) pillanatában LEESIK az FPS, akkor nem bírja a géped. Ez esetben nem lehet mit tenni, gyenge.
2014. máj. 7. 15:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem szívja az erőforrást, az a FRAPS. Ezek szerint még is gyenge a géped. Másik megoldás a hardver hozzá, de az pénzbe kerül...
2014. máj. 7. 15:31
 3/13 A kérdező kommentje:
De mostani játékokat is elviszi igaz nem ultrán de közepesen viszi a BF 4-et is (igaz az jól van optimalizálva azért de viszi) És a felbontáson hiába állítok akkor is ugyan annyi FPS-em van(nem videózás közben hanem mikor rendesen játszok 1920x1080)
2014. máj. 7. 15:33
 4/13 A kérdező kommentje:
(cs 1.6-ot alig vitte videózás közbe)
2014. máj. 7. 15:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy videó rögzítése majdnem annyi erőforrást igényel, mint egy komolyabb játéknak a futtatása. Tehát ha BF 4-et akarod felvenni az annyira fogja a gépedet, mintha duplán futna a BF 4.

Leegyszerűsítve ez a helyzet.

2014. máj. 7. 15:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok okoskodni mivel én kérdeztem de a felvevőtől is függ nem? Hogy egyből tömöríti amit felvesz vagy nem tudtommal a FRAPS csak felvesz szóval nem vesz annyi erőforrást le mint pl a Hipercam(kivéve a tárhelyet eszi a FRAPS) De nem akarok vitatkozni szar a gép és kész videó készítésre. Köszönöm a válaszokat. Megy a zöld.
2014. máj. 7. 15:51
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Attól hogy nem tömörít annyira a Fraps, azért még kajálja a gépet gazdagon. :) :)
2014. máj. 7. 15:54
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
figyelj. Kipróbáltál négyféle felvevőt és mind akad. Nem lehet hogy még is a hardverben van a bibi?
2014. máj. 7. 16:04
 9/13 A kérdező kommentje:
De kommentembe le írtam hogy a gép gyenge. Szóval nem kel megint le írni hogy a gép gyenge.
2014. máj. 7. 16:12
 10/13 gyilkosmoli95 válasza:
Videó kártya... Velem is ez volt, sajnos, az ilyen felvevő programokhoz bitang videó kártya kell. De, tudsz venni pl. egy Aver Media-t (természetesen csak akkor, ha komolyan akarsz foglalkozni a videózással) 20.000 ft, persze nem kapsz hozzá olyan sok pluszt mint, ha 40.000-ért vennéd meg, de attól még jó. De, ha nem igazán akarnál költeni erre akkor a Camstasia Studio-hoz jár egy jó kis felvevő program, ami főként a procit eszi, de, ha fut a bf 4 medium-on, akkor ezen nem kell aggódnod. Illetve ramot vehetnél bele, az valamilyen szinten felfejleszti a videó kártyát, vagy végső esetbe megpróbálhatod frissíteni a videó kártyát. Sajnos csak ennyit tudtam segíteni.
2014. máj. 26. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!