Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit használjak az ESET helyett?

Mit használjak az ESET helyett?

Figyelt kérdés
Jelenleg ESET Smart Security 7 vírusirtót használok, de nagyon zavaró a sok fals pozitív találata. Android moddolással szoktam foglalkozni és nagyon sok ahhoz tartozó fájlt trójai vírusként ismer fel. Már meguntam, hogy állandóan ki kell lőnöm a védelmet, így egy másik vírusirtó választása mellett döntöttem. Mit ajánlanátok, ami fel veszi a versenyt az ESET-tel, esetleg jobb is nála? Csak Nortont ne ajánljatok, mert az méginkább nem szerettem. Válaszotokat előre is köszönöm.

2014. máj. 6. 17:56
 1/2 csacsi2 ***** válasza:

Mivel moddolás az olyan amit szűrnie kell egy vírusírtónak, így csak olyat tudsz telepíteni ami nem veszi észre. Örülj inkább hogy riaszt és tedd kivételek közé a munkádat (munkamappát)!

[link]

2014. máj. 9. 08:54
 2/2 csacsi2 ***** válasza:

Van még néhány független tesztoldal amik több kritériumnak is alávetik:

[link]

[link]

[link]

Lényegen nem sokat változtat. A vírusírtót nem elég feltelepíteni be is kell állítani. Pl.: Az Eset nagyon rosszul teljesít alapbeállításokon, viszont ha be van állítva akkor kiemelkedően.

Eset meg nem a Fals pozitív jelzéséről híres:

False Alarm Test

[link]

Aki vírust gyárt annak is van kivétel szabálya, hogy a "veszélyes" alkalmazásokat futtatni tudja. Egyszóval vannak beállítások is, használni kell!

2014. máj. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!