3/4 Gyula48 válasza:
A CCleaner egyszerű, de elég gyengécske. Én mellette használom a WiseCare 365-öt, a WiseRegistryCleaner4-et és az
IObit Advanced System Care Ultimate 7-et, így, ebben a sorrendben. Mindegyik más-más algoritmussal dolgozik, így más-más hibát javít. Mellesleg mindegyik ingyenesen is használható - bár van fizets változatuk is!
Remélem, segítettem.
4/4 anonim válasza:
Nem sok értelme van több féle "karbantartó" programot használni.Akármennyit futtatsz le egymásután sorba mindegyik mindig fog találni valamit..sőt sokszor ugyan az a program második vagy harmadik lefuttatásakor ismét talál törölni,javítani valót.
Nem hiába van ez így.
CCleaner is meg teszi,de előfordul mikor az is több kárt csinál mint hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!