Miért írja ki minden indulásnál a gépem (Win7 64bit) ezt:kepfeltoltes.hu/view/140501/302085348K_pkiv_g_s_www.kepf eltoltes.hu_. Png hiába töltöm le akkor is kiírja és ha megnyitom nem mutat semmit valami ötlet?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 11:46
1/8 A kérdező kommentje:
kepfeltoltes.hu/view/140501/302085348K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
2014. máj. 1. 11:53
2/8 anonim válasza:
Szia, linkeld be a képet ismét, mert eggyik link sem él.
4/8 anonim válasza:
A 2. él...... Sztem valamilyen hirdetőrobot próbál megnyitni neked egy reklámokkal teli oldalt (az ADS, mint advertisment-ből itélve, elvileg nagy kárt nem okoz, csak idegesítő, meg pár statisztikai adatot gyűjt össze rólad max. Malwarebytes antimalware sztem megöli VAGY ha használtál valamikor Bittorrentet, akkor lehet hogy az rakoncátlankodik vmiért.
5/8 A kérdező kommentje:
bittorrentet nem használtam, köszönöm a választ
2014. máj. 1. 16:14
6/8 anonim válasza:
Egyébként a kommentes nálam is működik.
7/8 Drone007 válasza:
Nézd át egy megfelelő win tweaker progival, hogy milyen automatikusan induló programok vannak az oprendszerbe beállítva (Revo uninstallert ajánlom), és írtsd ki a fölösleges dolgokat.
Egyébként simán lehet trójai is az a blank.html, jobb lenne, ha nem futtatnád.
8/8 A kérdező kommentje:
Inkább újratelepítettem az egészet mert a frissítések miatt a minialkalmazások is eltűntek így a legtisztább
2014. máj. 5. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!