Firefox 29 gombok áthelyezése?
A firefox 28-ban egymás mellett volt a vissza, előre, home, és refresh gombom, firefox 29-nél nem találok olyan beállítást aminél így tudnám pakolni. home gomb utána a vissza gomb van ezután címsor, a címsor végén piciben a refresh, és előre gomb meg full nincs. Tudtok erre valami megoldást?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm
Még nem frissítetem de...
Ezek szerint:
"A „Testreszabás” lehetőséget választva egy új lapon jelenik meg a felturbózott menüszerkesztő, amellyel „A további eszközök és funkciók” területről húzhatunk át gombokat a menübe és közvetlenül az eszköztárra is. Ezen a területen megjelennek a kiterjesztések gombjai is, így azokat is tetszőleges helyre kirakhatjuk."
Azt a 2 dolgot amit mutat azt lehet külön mozgatni, de amit én írtam azt nem engedi :(
Ezen kívül nagyon fasza lett, de kicsit vesztett a testreszabhatóságából
Mielőtt feltenném megkérdezem ...amúgy gyorsult valamit, jobban kezeli az oldalakat, média tartalmakat?
Bővítményekkel való kompatibilitása?
Kicsit tartok tőle és szeretném megtartani a jelenlegi profilomat, természetesen teljes újratelepítés mellett.
válaszod előre köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!