Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van ez a Photoscapemmel?

Miért van ez a Photoscapemmel?

Figyelt kérdés
Pár hete, a Windows XP-n tökéletesen futott a Photoscape. Bátyám pár napja feltelepítette a Windows 7-et. Felraktam rá a Photoscapet, működik is, de miután megszerkesztek egy képet, és megnyitom, a kép el van torzulva, nyúlva, szélesedve. És nem csak az az egy kép, hanem minden kép, amit addig ezzel a programmal szerkesztettem. Ez mégis miért van? (rengeteg oldalról letöltöttem már, többféle verziót, mindegyik ilyen) Pedig azt írják minden oldalon, hogy jó a W7-re.. (az ilyen válaszok, hogy "ne használj Photoscapet" nem kellenek)

2014. ápr. 28. 17:07
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és aki tud, egy normális letöltési linket is küldhetne, köszönöm :)
2014. ápr. 28. 17:11
 2/2 tabaki ***** válasza:

Egyrészt: Mivel nyitod meg? Nem lehet, hogy a W7 nézegetőjével van a baj?

Ez a kérdés másról szól, de hadd ne másoljam ide a tanmesét:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

Rendes nézegetőben, képszerkesztőben mi a helyzet?

Ami meg a linket illeti: Minek ezer helyről letölteni egy programot, amelyiknek van saját honlapja (ráadásul ingyenes, nem kell sutyiban, berhelt változatokat próbálgatnod)?

[link]

2014. ápr. 28. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!