Hogyan tudnám visszaszerezni a Windows 8 licensz kódomat?
Figyelt kérdés
Na most, az a helyzet, hogy régebben apámmal megvetettem a windows 8-at, emailban kaptuk meg a kódot, viszont nem tudja milyen e-mail címre lett rendelve. Tegnap be*zart a windows a gépemen, és újra kellett telepítenem, most viszont nincs meg a kód.. Nem töröltem mindent mikor újraraktam, megmaradtak a windows.old mappában. Nemtudom valahogy megnézni, hogy az előző windows milyen kóddal volt aktiválva?2014. ápr. 27. 01:25
1/2 anonim válasza:
Elég triviális lenne átnézni az összes email címet, de mindegy. Gondolom, az adóbevallását is ilyen lekesen tárolja...
Nézd meg ezt, hátha 8-ra is működik: [link]
Gúgöl dobta ki, fíl frí tu szörcs mór.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Valóban működne, csak nem írja ki a teljes kódot, mert ahhoz már meg kell venni a programot.. -.-
2014. ápr. 27. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!