Windows 8.1-em van, es minden 2 oraban ujraindul mivel azt irja ki, hogy lejart a licensz. Milyen aktavatort tolthetnek le ami megoldja ezt?
Figyelt kérdés
Karacsonykor tettem a windows-t, 8.1-es, es aktivaltam akkor, de ra par hetre kiirta, hogy nincs aktivalva, es hamarosan minden ket oraban ujra fog indulni. Eljott a hamarosan, es minden ket oraban ujraindul. Mit tehetnek ezellen? Leszedtem egy KMSpico nevu aktivatort, de sajnos nem megy azzal sem. Valami megoldas? Mindekeppen ujra kell rakni a Win-t? (Vizsgaidoszakban vagyok es sokat hasznalom a gepet, ezert nem olyan fun most ujrarakni, nem nagyon van idom ra) :(2014. jan. 16. 17:22
1/3 anonim válasza:
ha van ncore.-d akkor ott biztos találsz aktiváló programot,de ha nincs és nem is találasz akkor 2 lehetőség
1.Megveszed a windows 8.1-et
2.Inkább teszel rá win 7-et mert arra már 1001 aktiválóprogramot készitetek
a windows 8.1 nem is olyan régi így még nem bővelkedhetsz aktiváló programokba...Én nCore ről szedtem le a windows 8.1-et és ott volt hozzá aktiváló program és mai napig müködik.
2/3 anonim válasza:
Picóval mennie kéne, hacsak nem elavult verziót használsz. Az alternatíva meg az MTK. Mindkettőnek megtalálod a legfrissebb verzióját az MDL fórumon, ahonnan származnak.
3/3 A kérdező kommentje:
en is nCore-rol szedtem le az aktivatort, de nem mukodik. Egy angol windows 8.1 et szedtem le... de nem mukodik.
2014. jan. 16. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!