Melyik linux, és honnan?
#1 +1.
Ugyanakkor:
1. Mit jelentene az, hogy megszívtad az xp-vel? Fogadjunk, hogy eddig sem volt frissítve. Különben is, kitm érdekel, vírusirtók 2017-ig támogatják.
2.Google tényleg van, és ház-használni kéen, ha nem szereted, ott a bing meg a yahoo.
3. Számítógépből analfabétáknak egy Linux a legutolsó esetben sem ajánlott. Nem nem és nem. Inkább menj be a sarki boltba és kérj egy Win7 telepítést 5000ért, nekem is úgy van. Lekalózkodni nem akartam, az meg nem érdekel, ők hogyan rakták rá,a frissítések mennek.
4.Senkinek nem lesz türelme az átlagfelhasználói szint alatt levelezgetni.
5.Ha nagyon kéne a linux, mert nem tudsz nélküle élni, akkor meg szakembert hívj, hogy telepítse...
6.OpenOffice.
Egy Linux Mint talán jó indítás lenne.
Persze az alapszint mókás jószág: megtalálni a hivatalos oldalt, ott letöltés szekció, 32 vagy 64 bites iso, torrent vagy mirror, iso kiírása újraírhatóra vagy pendrive és unetbootin két kattintás, aztán biosban bootsorrend állítás, hogy elinduljon a telepítő, és live rendszerből partícionálás... A telepítés maga a legegyszerűbb, ezek a kis részfeladatok szoktak elsőre soknak tűnni.
Nem értem, hogy miből gondolod, hogy a google külföldről nem találja meg a magyar nyelvű oldalakat...
Válasz a kérdésre: A linuxba szépen be vannak építve a driverek, azaz jó esetben egy darabot se kell telepítened. A programokat meg a szintén beépített csomagkezelőből telepíted. Mint pl. egy telefonon (play store), csak minden ingyenes lehúzás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!