Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ubuntu 14. 04 LTS?

Ubuntu 14. 04 LTS?

Figyelt kérdés

Mi a véleménye,tapasztalata annak,aki már elkezdte használni?

Van-e bug,fagyás,lassulás a korábbi verziókhoz képest?

2014. ápr. 25. 19:59
 1/4 Tengor ***** válasza:

Chromium 34-es verziója az í betűt nem igazán szereti és flash-sel sincs kibékülve.

Ubuntu.hu-n nézz szét!

2014. ápr. 25. 20:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Nézelődtem köszi!

Hűde újítások nincsenek,az LTS ami egyenlőre vonzóvá teszi.

2014. ápr. 25. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Google chrome alatt nincsenek nekem ilyen problémák.

Nincsenek nagy újítások. Bár érdekes lenne ha egy lts-nél nagy újításokat vezetnének be . Nagyobb bugot eddig még nem láttam. Lassulást nem vettem észre.

2014. ápr. 25. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Eddig nem tapasztaltam problémát (mármint az alap linuxos problémákon kívül), még ki is javították azt az idegesítő bugot, hogy felbontás változtatásakor a háttérkép nem méreteződött át.

A Firefox jól működik, mint mindig, és ha Radeon kártyád van, és netalántán open source drivert használsz, akkor szeretni fogja az új kernelt. Még a régi X1000 szérián is szembetűnő a különbség, pedig ahhoz már nem nagyon nyúlkálnak.

2014. ápr. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!