A Hamachi tényleg káros a gépre?
Egy ismerősömtől azt hallottam , hogy a fent említett program " káros , veszélyes " a számítógépre nézve . Ez igaz ?
Tényleg bejöhet rajta valamilyen vírus?
Olyan vírust, amelyet említettem csak akkor nyelhetsz be, ha nem a hivatalos oldalról töltesz le dolgokat. Hogyan tudsz ellenük védekezni? Hát ha Avastod van vagy Avirád, akkor sehogy. Mert én akkoriban Avastot használtam. Ki is törölte magát. Később felraktam az ESET NOD 32-őt, majd újra leszedtem ugyanazt a vírusos fájlt. Az ESET megfogta.
De mivel nincs olyan vírusírtó, amely minden ellen megvédene, és te csak össze-vissza kattintgatsz a képernyőn akkor pár perc alatt jöhet az új Windows.
Egy védekezés mégis van. A vírusírtó mellett, TE legyél egy második őrszem. Ne kattints reklámokra, ne tölts le nem hivatalos oldalakról, ne keress olyan dolgokra, amelyek veszélyesek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!