Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit kell hozzá telepítenem...

Mit kell hozzá telepítenem hogy működjön?

Figyelt kérdés
A másik gépemen nincsen wifi fogó így kaptam egy usb-s wifi adaptert(vagy mit, ne nézzetek hülyének nem értek hozzá).és nem akarja a gép telepíteni mert nincs hozzá illesztőprogram,na most letöltöttem egy kettőt de nem lett jobb, edimax 802.11.n az usb neve. Aki ért hozzá megköszönöm ha segít mert teljesen bele bonyolódtam.

2014. ápr. 20. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:

XP-nél újabb rendszerek felismerik, érdemes lenne frissítened. Nem a wifi miatt, hanem mert az XP épp pár hete lett halálra ítélve.

Drivert a hivatalos honlapon találsz. Az eszköz pontos típusát keresd meg (rá van írva), mert amit írtál, az a támogatott wifi szabvány kódja, nem a vevő típusa. Ha ez alapján kerestél, nem csoda, hogy nem találtál működőt.

www.edimax.com

2014. ápr. 20. 19:34
 2/4 A kérdező kommentje:
nem találok semmit azért köszönöm
2014. ápr. 20. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Keress rajta apró írást, címkét, az eldugott helyeken is. De ha jobb ötleted nincs, tedd le az asztalodra, fényképezd le a telefonnal, majd a képet etesd meg a google képkeresővel, éppen erre találták ki. Talán kidobja a típusát.

Azt is megteheted, hogy rádugod a gépre, az eszközkezelőben megkeresed mint ismeretlen eszközt, és a tulajdonságok lapján megnézed hardware Id-jét, és arra keresel rá Google-ben.

2014. ápr. 20. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2014. ápr. 20. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!