Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet elérni hogy...

Hogyan lehet elérni hogy 5.1es hangfalnál ne csak 4 hangszóró működjön, hanem mind az 5 zenehallgatáskor?

Figyelt kérdés
A kettő hátsó nem szól, mert a zene csak 2 sávos
2014. márc. 27. 23:47
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Elvileg minden lejátszóhoz tudsz olyan plug-in -t beszerezni, ami lekeveri neked a stereo hangot 5.1 -be.

De inkább ajánlok egy lejátszót, ami ezt kérdés nélkül automatikusan megcsinálja. AIMP3 névre hallgat.

[link]

Ingyenes, tud magyarul, nagyon szépen szól, és normálisan kihasználja a rendelkezésére álló csatornákat.

2014. márc. 28. 02:50
 2/5 anonim ***** válasza:

P.O.C. majdnem jól mondja. :DD De először a hangkártyád driverének a szoftverében nézz körül. Elvileg kell, hogy legyen ott egy kapcsoló, ami kiterjeszti a hagsávokat a többi hangszóróra is. Nekem van egy Delock (szutyok) mittudoménmilyensorozatszámú 7.1-es hangkártyám, amit 5.-1-es hangfalakkal használok.

Íme: [link]

Nálam a Stereo Expander az. Sajnos nekem be kell kapcsolnom, mert ha kikapcsolom, akkor azt annyira komolyan veszi, hogy csak az első két hangfal szól.. még a mélynyomó sem.

És egy jobb, ha egy másik félreértést is tisztázunk... Attól, hogy a zene mind az 5 hangfalból szól, az még nem lesz 5.1-es. :)

Ha ez nem válik be, akkor megér egy próbát az előttem szóló javaslata. :) Az AIMP3 tényleg nagyon jó! :D

2014. márc. 28. 09:15
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Új infó köszi, igazad van! Még a hasonlóan szutyok integrált Realtek -ekembe is van:

[link]

Meg látszik nem vagyok valami nagy zenehallgató, eddig én se vettem észre. :D

De attól még az AIMP3 -at feltétlen próbáld ki, nem bánod meg.

2014. márc. 28. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 válaszoló vagyok..

Egyébként azon gondolkodom, amit írtál... Hogy az AIMP3 kérdés nélkül kiterjeszti a zenét az összes hangfalra? Szerencsés dolog ez vajon? És mi van akkor, ha valaki nem akarja, hogy az összes hangfalban szóljon a zene? Hanem csak az első kettőben.

2014. márc. 28. 12:13
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Mondjuk elindít egy másik mp3 lejátszó szoftvert a számítógépén, ami ezt nem csinálja? :)

Amúgy meg kikapcsolható:

[link]

2014. márc. 28. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!