Hogyan lehet elérni hogy 5.1es hangfalnál ne csak 4 hangszóró működjön, hanem mind az 5 zenehallgatáskor?
Elvileg minden lejátszóhoz tudsz olyan plug-in -t beszerezni, ami lekeveri neked a stereo hangot 5.1 -be.
De inkább ajánlok egy lejátszót, ami ezt kérdés nélkül automatikusan megcsinálja. AIMP3 névre hallgat.
Ingyenes, tud magyarul, nagyon szépen szól, és normálisan kihasználja a rendelkezésére álló csatornákat.
P.O.C. majdnem jól mondja. :DD De először a hangkártyád driverének a szoftverében nézz körül. Elvileg kell, hogy legyen ott egy kapcsoló, ami kiterjeszti a hagsávokat a többi hangszóróra is. Nekem van egy Delock (szutyok) mittudoménmilyensorozatszámú 7.1-es hangkártyám, amit 5.-1-es hangfalakkal használok.
Íme: [link]
Nálam a Stereo Expander az. Sajnos nekem be kell kapcsolnom, mert ha kikapcsolom, akkor azt annyira komolyan veszi, hogy csak az első két hangfal szól.. még a mélynyomó sem.
És egy jobb, ha egy másik félreértést is tisztázunk... Attól, hogy a zene mind az 5 hangfalból szól, az még nem lesz 5.1-es. :)
Ha ez nem válik be, akkor megér egy próbát az előttem szóló javaslata. :) Az AIMP3 tényleg nagyon jó! :D
Új infó köszi, igazad van! Még a hasonlóan szutyok integrált Realtek -ekembe is van:
Meg látszik nem vagyok valami nagy zenehallgató, eddig én se vettem észre. :D
De attól még az AIMP3 -at feltétlen próbáld ki, nem bánod meg.
#2 válaszoló vagyok..
Egyébként azon gondolkodom, amit írtál... Hogy az AIMP3 kérdés nélkül kiterjeszti a zenét az összes hangfalra? Szerencsés dolog ez vajon? És mi van akkor, ha valaki nem akarja, hogy az összes hangfalban szóljon a zene? Hanem csak az első kettőben.
Mondjuk elindít egy másik mp3 lejátszó szoftvert a számítógépén, ami ezt nem csinálja? :)
Amúgy meg kikapcsolható:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!