Hibás Windows 7 letörlése? Sürgős!
Figyelt kérdés
Heló, van egy komoly gondom, mégpedig az, hogy most Win7 Ultimate helyett Home Premiumot akartam bootolni, de áramszünet lett, így megszakadt a telepítés. Tehát gyakorlatilag csak egy, hibás operációs rendszer van a gépemen! Próbáltam rárakni még egyszer, de nem megy! Windows XP-t is próbáltam, az sem megy!! Hogyan töröljem le a Home Premiumot? :O2014. ápr. 19. 18:50
1/9 anonim válasza:
Formázod a meghajtót, amin rajta van. Mind az XP, mind a 7 telepítője ad erre lehetőséget.
2/9 A kérdező kommentje:
De úgy van, hogy ha bekapcsolom a gépet, megjelenik a "Starting Windows", utána pedig megjelenik egy szöveg, hogy restartoljam a gépet, utána folytatódik a telepítő. Valójában restartolhatom akárhányszor, nem folytatódik... Nem lehetséges...
2014. ápr. 19. 19:02
3/9 anonim válasza:
A telepítő DVD-ről kéne indítani a gépet.
4/9 A kérdező kommentje:
A boot DVD folyamatosan be van rakva...
2014. ápr. 19. 19:04
5/9 anonim válasza:
Be is kéne állítani a gépet, hogy arról induljon előbb, mint a vinyóról. Kérdés, hogy hogy álltál neki rendszert telepíteni, ha nem is tudod, hogy kell...
6/9 A kérdező kommentje:
Hát, nem vagyok programozói szinten, az tény, de oprendszert már nem először rakok újat. Tudom, hogy kell, viszont erre nem voltam "felkészülve", szóval gőzöm sincs, hogy hogy is van ez most o.O
2014. ápr. 19. 19:10
7/9 anonim válasza:
Ezek szerint mégse tudod, mert nem jó ötlet a rendszer alól indítani a telepítést, és ha az alternatíváról még nem is hallottál, akkor régebben se úgy csináltad. Mindegy, nem az a lényeg, hogy most a tudásodat vitassuk.
Indítsd el a gépet, lépj be a BIOS-ba, keresd meg a boot sorrendet, és variáld át úgy, hogy a CD meghajtó a vinyó előtt legyen. Utána mentsd el, és indítsd újra a gépet. El fog indulni a telepítő a lemezről, és fogod tudni formázni, akár particionálni is a vinyót. Mindig így kéne egyébként, már windows NT 4.0 óta...
8/9 Tengor válasza:
Oprendszer telepítéshez nem kell programozói szint. Középhaladó felhasználói már elegendő. Bootolj a DVD-ről és menni fog a telepítő.
9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült, thx!
2014. ápr. 20. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!