Mitől függ az hogy a számítógép 1perc alatt hány MB-ot tölt fel egy külső HDD-re?
Többek között függ:
-attól, hogy mit másolsz. Sok kis fájlt sokkal tovább tart átmásolni, mint egy nagyot.
-lemez töredezettségétől
-csinálsz-e mást a másoláson kívül
-a csatoló sebességétől. USB3.0 teljesen korrekt sebességet nyújt (nem az lesz a szűk keresztmetszet), USB2.0 már jóval lassabb.
-a merevlemez típusától.
Fordított irányban (azaz külső háttértárról átmásolni) is ezek a fontosabb befolyásoló tényezők, viszont rendszerint olvasni gyorsabban lehet.
Szerintem azt megtudod nézni egy olyan programmal amit lekell tölteni és minden hardvert megmutat ami a gépeden van.Itt gondolok (azok közül amiket én ismerek meg használok) Speccy , Everest Home.
Szerintem ezekkel megtudod nézni.
Vagy (de itt nem biztos):
Star-Futtatás-beírod hogy :dxdiag-enter és ott kiad egy ablakot ami szintén leírja a hardvereket csak nem olyan részletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!