Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Cs:go-ban 1 hét eltiltást...

Cs:go-ban 1 hét eltiltást kaptam mert ledobot windows-ba és nem sikerül időben vissza lépnem. Nem lehet valamit csinálni az egy héttel, hogy ne legyen?!

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat pls

2014. ápr. 18. 20:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak a mostani gepemet nem szeretnem fejleszteni mert nem eri meg. Ramokat nem veszek mert csak mert DDR2 es ramokat kezel az alaplapom.
2014. máj. 9. 13:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem olvastam minden hozzászólást, de HDD nem fog gyorsítani. Új alaplap és RAM kéne, meg akkor persze mindenből új.
2014. máj. 9. 17:35
 13/17 A kérdező kommentje:

#3 kommentemben leirtam, hogy nyaron lesz uj pc es tudom, hogy a gepem sz@r ezt tudom jol de koszonom.

Uj kommenteket elfogadok

2014. máj. 10. 12:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Egy jó besörözés ára menne el ramra, és akkor még egy tök jól hasznosítható netezős nyanyagép lenne a mostani.

[link]

2014. máj. 12. 12:31
 15/17 A kérdező kommentje:
jogos. a konfigokat "jol" birok osszerakni es tudom, hogy egy jobb jatekra alkalmas gepbe legalab 4gb nak kell lennie, de azert megkerdezem, hogy szerinted hany gb ot vegyek hogy hasznalhato legyen? igazabol sokat nem koltenek ra hanem sporolnek egy uj gepre es ezzel az a baj, hogy az uj gepembe majd nem birnam hasznalni a ramokat
2014. máj. 12. 15:35
 16/17 anonim ***** válasza:
+1GB már drámai javulás lenne, +2GB pedig tökéletes megoldás, ha ez a játék a cél, és ha lesz netezés rajta pár évig.
2014. máj. 12. 17:12
 17/17 mit csináljak? válasza:
engem meg csak úgy viccből ki basztak versengőből 1 hétre :D
2018. jan. 12. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!