Hangmásoló szoftvert keresek, ami mondjuk az én beszédhangomat átalakítja egy másikra, amit mondjuk egy beszédmintából kalkulál ki. Van egyáltalán ilyen?
Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni, de őszintén te hogy keresnél? Speech synthetizer, speech vocoder, speech-to-speech synthesis. Egyikre sem jött ki értelmes találat.2014. ápr. 17. 18:30
1/3 anonim válasza:
nem hangtorzítót keresel?..vagy nem értem
2/3 anonim válasza:
Ha konkrét ember hangját akarod leutánozni, az szerintem nem fog menni. Persze van ilyen is, de azt hagyjuk .. Ha hangtorzító kell amivel lehet mélyíteni, meg magasítani a hangot olyan van. Csak simán rákeresel valamelyik nagy torrentoldalon hogy hangtorzító.
3/3 anonim válasza:
Azért nem találod, mert ilyen nem létezik. Az hogy mondjuk a te általad elmondott szöveget pl Bajor Imre hangján szólaljon meg, na ilyen nincs és egy darabig nem is lesz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!