Létezik olyan operációs rendszer, hogy Windows 7 Ultimate Lite?
Figyelt kérdés
Valamelyik kérdésnél láttam itt, tényleg van ilyen? Csak én nem hallottam róla?2014. ápr. 14. 07:22
1/5 Tengor válasza:
Biztos létezik, a buherált windowsok minden "előnyével"
2/5 tabaki válasza:
Persze. Olyan, mint a herélt tenyészbika.
3/5 anonim válasza:
Itt vannak a Windows 7 verziók összehasonlítva:
A listából látszik, hogy az Ultimate támogat a legtöbbet.
(igen, tudom, hogy az Windows Anytime Upgrade maradt ki, mert pont arra nincs szüksége. Itt olvashatsz is róla, hogy miért - [link] ).
A lényeg az, hogy az Ultimate Lite, egy buherált win7 verzió. Ezen felül, meg fölösleges is: ha valami szolgáltatásra, nincs szükséged, akkor nem az Ultimate, hanem egy másik verziót érdemes beszerezned.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. ápr. 17. 17:30
5/5 anonim válasza:
Létezik, de én nem ajánlok buherált Windows-okat, mert ki tudja, mit raknak rá a "brutálturbómesterek" és miket vesznek ki belőle, amire szükséged lehet. Bár egyetlen rendszert megemlítenék, amelyik buherált és mégis nagYon jól teljesített nekem régen: Windows 7 Extreme Edition R1. De persze lehetséges hogy rakott bele valamit a készítő, ami ki tudja, mikor gyűjt adatokat, stb. Meg nekem működött, de lehetséges hogy valakinek éppen XY dolog miatt mégsem felel meg. Az MSDN-es, gyári telepítőket ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!