Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tolhatnám ki a rendszer...

Hogyan tolhatnám ki a rendszerújratételt minél távolibb időpontra?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet hogy az okára eddig még nem sikerült rájönnöm és sztem ez nem normális... hogy 3-4 de max 5 havonta ujrakell tennem a Win7-et a gépemen mert úgy fagy hogy volt már hogy vagy negyed órán át villogott a Win7 logoója mire kiadta hogy üdvözöljük, és az is ment vagy 5 percig... meg mikor belépett akkor is mocskosul fagyott... ilyeneket csinál hogy iszonyatosan fagy meg minden baja van... vagy ti erre mit mondtok hogy néhány hónap után ilyeneket művel... mitől lehet?

tisztításra a következőket használom ( naponta ):

CCleaner

Advanced System Care

vírusírtás, tűzfal és kémrobotkeresők ( kb hetente egyszer ):

Eset Smart Security ( ujságkódokkal )

Spybot

egyéb programjaim:

Google Chrome

Opera

Mozilla Firefox

Maxthon

Jdownloader,

Utorrent

Piriform Defraggler

K-Lite Codec Pack

VLC

Nero 8

Open Office

Cyberlink Youcam

Google Earth

TeamViewer

Winamp

DriverBooster

Picasa

Adobe Reader

ha ezek megvannak mármint feltelepítettem őket utána csak használom, frissítem őket új programokat amiket nem használtam még nem nagyon szoktam leszedegetni és telepítgetni... windows update be van kapcsolva ( de ez ebből a szempontból lényegtelen mert akkor sem bírja tovább ha ki van kapcsolva ) ha nem telepítem a ccleanert és advanced system care-t hanem a windows beépített akármijét használom amivel ki lehet törölni a felesleges fájlokat akkor sem bírja tovább a fent leírt időnél és szerintem a hardware-es hibát kizárhatjuk mert ez a 4. számítógépem, az első még régen egy pentium 2-es volt... és win2000 óta használok gépeket de már xp-től kezdve így járok velük...

2014. ápr. 13. 09:49
1 2
 11/17 levis56 ***** válasza:

Attól nem lesz baja ha újratelepíted csak számomra sokkal macerásabb újratelepíteni,nem az op rendszer felrakás a sok hanem a használt progik telepítése optimalizálása rendszerkarbantartók vírusírtó kötelező futtatása,3-4 órát igénybe vesz az egész macera nem beszélve a frissítések telepítéséről ami alatt jelentősen korlátozott a gép használat.

Inkább 1-2 naponta szánok rá míg játszok 20 percet a rendszerkarbantartásra és nincs gond a működéssel.

2014. ápr. 13. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:

"esetleg lesz valami baja a masinámnak". Az is lehet, hogy már van baja. HD Sentinellel less rá a merevlemezed kondíciójára és teljesítményére!

[link]

Ne feledd: ha a teljesítmény és a kondíció NEM 100%-os, akkor már vannak hibás szektorok.

2014. ápr. 13. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Láttam olyan tört XP-t, ami egyik gépen hiba nélkül ment, másik gépen meg sehogy se volt jó(konkrétan nem tudott bejelentkezni 2-3 hónap elteltével a fiók)

Na pont ilyen lehet nálad is.

2014. ápr. 13. 16:04
 14/17 A kérdező kommentje:
HDD sentinel szerint 100% is a kondíció is és a teljesítmény is... utolsó... akkor szerinted magával a laptopommal van a baj? csak az a gáz hogy ezek alapján hogy az eddigi összes gépemmel baj volt... mert előtte testvéremnek és nekem is asztali gépünk volt... most a fogyasztás miatt laptop... és mindkettőnkén ugyan ez a probléma... a másik amit még írtam hogy egyik rokonomnak akinek olyan laptopja van mint tesómé csak újabb széria ( hp630 csak újabb, gyorsabb ) azon meg ugyan arról a telepítőről telepített windows már másfél éves ami hugom lapossán alig bírja 3-4 hónapig... bár az is igaz hogy sokkal többet megy... reggel 7-8 tól éjfélig a rokonomé meg van hogy egy hétig sincs bekapcsolva
2014. ápr. 13. 17:10
 15/17 levis56 ***** válasza:
Nézd meg mennyi a CPU és a memóriahasználatod hátha okosabbak leszünk.
2014. ápr. 13. 17:31
 16/17 A kérdező kommentje:
a cpu 10-60-70% közt ugrál a memórakihasználtság 4 giga ram mellett átlag 40-80% de az a fura hogy ha rájön ez a fagyás ez az érték akkor sem több...
2014. ápr. 13. 18:27
 17/17 levis56 ***** válasza:

Futtasd le ezeket a progikat mert a magas CPU használat ha ezt terhelés nélkül mérted arra utal,hogy sok programot használ a gép a háttérben ez lehet vírus ami ki tudja mióta van a gépen és a háttérben elszaporodott beépült sok helyre így össze is omolhat a rendszer.

[link]

[link]

Ha a dr web cureit nemtudod telepíteni írj majd lépésről lépésre leírom.

2014. ápr. 13. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!