Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a jobb? Windows Vista...

Melyik a jobb? Windows Vista Windows 7 vagy esetleg Windows 8.1? Melyik érdemes használnom?

Figyelt kérdés

Idáig 2 gépem volt. az első 2004-től szolgált 2012-ig. Windows XP volt rajta végig(Pentium 4-es). Utána vettem egy újat. Használtam Vistat, 7-et meg 8-at is. De nem tudom eldönteni melyik érné meg nekem a leginkább. Jelenleg Vista van. Egyébként főként netezésre, zene hallgatásra, játszásra, webprogramozásra, programozásra, néha videószerkesztésre,szövegszerkesztésre, animálásra használom a gépem legtöbbször.

A gépem adatai:

AMD FX 6100 3,30 Ghz

8 GB DDR3 RAM

1 GB Radeon HD 5670 videokari.

600 GB vinyó.

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. ápr. 12. 03:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
19 es milyen alaplapod van ? Nekem Uefi biosos legujabb alaplap ami kezeli a 3 terrás winchestert. nekem a win 7 tel volt gond az új gépnél ugyanis nem láta a 3 terrát csak 2 öt pedig 64 bittes windows 7 el let telepitve 4 gb ramom van.Nekem a windows 7 kinézete bántja a szemem meg szar mert átlátszó ha netezek látom egy picit a lomtárt meg ijeneket. windows 8.1 rendesen müködik nekem nincs vele semmi gondom vírusirtód volt ami füzetös ? ha nincs nekem a boltba azt mondták a vírusoktól hülyült meg a gépem. Most meglet véve a kasperky internet security és nincs gond semmi. A 7 nél még a vista is jobb meg windows 7 tel szivtam annyit hogycsak na. nemajánlom a 7 est senkinek.
2014. jún. 5. 00:09
 22/23 anonim ***** válasza:
#19.... Detto én vagy... csak nekem Win7-el... ( korábban én is írtam ide ugyan ezt ) egyébként azóta kénytelen voltam visszatenni a Win7-et mert 1 valamiért az intéző mindig visszaállt alapbeállításra ha bezártam, de ettől sokkal nagyobb baj volt az hogy jelszavazás nélkül nem tudtam megoldani a hálózati megosztást, és ez a nyomtatás miatt volt lényeges... de azóta cseréltem nyomtatót ami olyan hogy még nyomtatok rálehet tenni a tetejére a notebookot, így lehet hogy még ma vagy a héten visszahúzom a 8-ast...
2014. jún. 5. 09:48
 23/23 anonim ***** válasza:
#21-es: Ne is haragudj, de ha ennyire láma vagy hozzá, hogy a kinézetben az átlátszóságot nem tudod kipipálni, akkor szerinted mennyire érdemes adni a véleményedre, miszerint a win7 nem jó? Ez kőkeményen user error szagú, öregem!
2014. jún. 28. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!