Melyik a jobb? Windows Vista Windows 7 vagy esetleg Windows 8.1? Melyik érdemes használnom?
Idáig 2 gépem volt. az első 2004-től szolgált 2012-ig. Windows XP volt rajta végig(Pentium 4-es). Utána vettem egy újat. Használtam Vistat, 7-et meg 8-at is. De nem tudom eldönteni melyik érné meg nekem a leginkább. Jelenleg Vista van. Egyébként főként netezésre, zene hallgatásra, játszásra, webprogramozásra, programozásra, néha videószerkesztésre,szövegszerkesztésre, animálásra használom a gépem legtöbbször.
A gépem adatai:
AMD FX 6100 3,30 Ghz
8 GB DDR3 RAM
1 GB Radeon HD 5670 videokari.
600 GB vinyó.
A válaszokat előre is köszönöm!
#1 +1 tőlem is. Személyes véleményem szerint 7, vagy 8, abból az amelyikhez vannak driverek a gépedhez, és amelyik jobban tetszik
Én azért nem tettem fel a 8-at, mert 1 nincs kulcsom (tudom warez, de minek?), 2 a 7-es a legújabb rendszer ami minden gépemre felkúszik
Egyértelműen Windows 7 abból is a Home Premium, vagy Professional x64!
A Windows 7 még mindig sokkal de sokkal stabilabb mint a 8. Nagyon sok program nem kompatibilis a Windows 8-al. (És fordítva is igaz.) Ráadásul nekem nem is tetszik a Windows 8 dizájnliag.(CSAK SAJÁT VÉLEMÉNY!)
Köszönöm a válaszokat!
Én a Windows 8.1 melet döntenék mert bejön sok szempontból meg szép is. Engem a 7 nek a kinézeti iritál, nem tudom miért, de ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!