Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Dvdvideosoft telepítés patkány...

Dvdvideosoft telepítés patkányság / most mi van?

Figyelt kérdés

Ez egy kicsit hosszú lesz.

Régóta használom a free youtube download programot tőlük. Most hogy átálltam windows 7-re fel akartam tenni arra a legújabbat. Telepítés közben jön a szokásos valamilyen programot még tegyek fel dolog, de most már nem engedi megkerülni!!! Elolvasom, ott van, hogy klikk a továbbra ha egyetértek, ott a mégse, rákattintok és semmi! Se tovább nélküle, se vissza! (Valami Web Discovery Pro vagy ilyesmi - rákerestem, semmit se találtam róla).

Na a lényeg:

Ne kérdezd miért, kihúzott net kábellel elindítottam megint a telepítőt, akkor ugye egy darabig ment, majd kérte a netet. Bedugtam erre elkezdett letölteni/telepíteni minden más kérdés nélkül és kész lett.

Csak most nem vagyok biztos benne hogy azt a szutyok reklám valamit is feltette e. Azt írta firefox kiegészítő LEHET és a programok telepítése/eltávolítása használatával leszedhetem. Nem találtam egyikben sem.

De ezek után, hogy alapból nem is telepíthettem volna nélküle, nem vagyok biztos benne, hogy nem e nyomta fel a gépre nyomtalanul.

Valaki használja ezt a programot? Találkozott már ezzel?

#letöltés #YouTube #DVDVideoSoft #free youtube download
2014. ápr. 10. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Next gomb mellett nem volt "decline"? Van néhány prg, aminél hiába veszed ki a pipát, utána még el is kell utasítani, különben telepíti a szutykokat.

Egyébként ezzel minden nyavalyás kiegészítőt külön leszedhetsz (super módban) >>> [link]

21 napig ingyenes.

2014. ápr. 10. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem kellett pipálni, vagy elfogadom vagy mégse.

És hiába nyomogattam orrba szájba hogy mégse, nem történt semmi, az elfogadásra meg már csak azért sem!

2014. ápr. 10. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Mire is kell ez a program neked?

Ha csak a Youtube -ról akarsz letölteni, ahoz még program sem kell. Elég egy böngésző meg egy pici tudás.

2014. ápr. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!