Valaki segítene nekem, pendrive-ról ubuntut telepíteni?
Volt már fent régebben a gépemen ubuntu, kezelni is tudom már elég jól. Lassan egy fél éve, hogy nem jó a cd-dvd olvasóm, és a gépemen lévő xp már borzalmas.
(Ez egyszerűbben feltehető, xp-nek már úgysincs jövője)
Szóval hogyaan lehetséges pendrive-ról telepíteni?
A másik kérdésem pedig az, hogy ugyebár az xp-n c és d meghajtók vannak, c- a rendszer, d- pedig személyes dolgok. Linuxnál másképp vannak elnevezve. A D-n lévő személyes dolgaim megmaradnak-e?
A segítséget előre is köszi!
A partíció a linuxnál is marad.A mostani „c” partícióra telepítsd a linuxot és akkor a d megmarad.Egyébbként sok minden attól függ melyik linuxot telepíted.Az Ubuntu jó megoldásnak tűnik.
Köszi!
Ezzel a programmal pontosan mit is kell kezdeni?
A linkel programot letöltöd. Letöltöd mellé a kiszemelt ubuntut (bátran ajánlom az XUbuntut) és a programmal felteszed egy pen drive-ra.
Ha talpon akarsz maradni a linuxos világban, akkor egy kicsit jobban használd a keresőt!
A napfény városában szívesen segítek neked személyesen is a telepítésben.
Napfény városától messze vagyok, de azért köszi! Egyébként eddig én is eljutottam a google barátom segítségével! Juhú:)
Ezután mi jön? telepíthetem fel a gépre? boot usb-re állítva stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!