Hogyan tudok bizonyos fájlokat kiírni CD-re, DVD-re?
nem kell hozzá még külön progi sem ,
a gépeden lévő Win Média Player simán tud írni,
A fájlra, mappára jobb klikk -> Küldés -> CD/DVD meghajtó.
Utána megnyitod a Sajtágépben/Számítógépben azt a meghajtót, beteszel egy üres, írható lemezt. És valahol ott kell CD írást nyomni.
Réges-régen legelőször én így írtam. Gagyi, de talán a legegyszerűbb, mivel semmit sem kell hozzá telepíteni a windowson kívül...
Azt azért megjegyezném, hogy ez a "kimentem CD-re, DVD-re, hogy később is meglegyen" gondolat nagyon jó, csak sajnos nem igazán működik.
5-10 év után ezek a lemezek teljesen olvashatatlanok lesznek és elveszik róluk minden adat, ami mondjuk családi fotóknál, amit tényleg ritkán vesz elő az ember egészen kellemetlen meglepetés is lehet.
Ha mégis DVD-re szeretnéd kimenteni ezeket a dolgokat, azt javaslom 2-3 évente másold át őket újra.
Ellenben én inkább valamilyen felhő szolgáltatásban tárolnám az ilyen dolgaimat, az tartósabbnak ígérkezik.
"felhő szolgáltatásban"
tré vagyok, de ez mit takar? :D
köszönöm az eddigi válaszokat.
Hogy melyik a jobb nem tudom.
Én a Dropboxot használom elsődleges tárolóként. Szerintem nagyon jó kliensei vannak minden oprendszerre (Android, Linux, Win).
A Google Drive-ot inkább akkor használom, ha a olyan a doksi, amit online is akarok / akarunk szerkeszteni. 1-2 évvel ezelőtt a Drive (akkor még docs) még nem támogatta a linuxot (ekkor tértem át Dropboxra).
A SkyDrive-al nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!