Az lenne a problémám, hogy elkezdtem ujrarakni a windowsot windows 7-est mindig ezt raktam a számitógépemre és eljutotam odáig, hogy le kellene formázni a C-meghajtót és ott nem akar elöjönni az a bizonyos driver options mi lehet az oka?
Én személy szerint nem szoktam két partíciót készíteni, mindigy egy darabban hagyom a vinyót.
De szerintem így meg lehet oldani:
Amikor abban az ablakban vagy, ahol ugye kírja a partíciókat ezt csináld:
SHIFT + F10 --> előjön a CMD ablak --> Írd be, hogy "diskpart" --> Ez elindítja a "Disk Manager-t" --> "list disk" --> Ez megjeleníti a vinyókat(NEM a partíciókat) --> A legtöbb esetben a Te vinyód a "0" számot viseli, de ha több vinyó van a gépben, azért biztonság kedvéért győződj meg róla, hogy melyik a tiéd (nagyságról látod majd) --> select disk X (az "X" helyére írd a vinyód számát, pl "select disk 0" --> "list partition" --> Nézd meg, melyik partíciót akarod formázni és a következőt csináld --> select partition X ("X" helyére megint a partíció számát, ha nem ír számot, akkor sorrendben írja, szóval az első amit kiír az lesz az 1...) --> "format fs=ntfs" (ha teljes formázást igényelsz) vagy "format fs=ntfs quick (ha gyors formázást igényelsz).
Remélem érthető volt, és segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!