Az adatpartícióm valahogy C betűjelű lett. Most nem engedi megváltoztatni a betűjelet, ha a D-re telepítem a rendszert a D alól. Hogyan tudom ezt megváltoztatni? SOS lenne!
Sehogy. Csúnyán szétpottyanna a rendszer, ha csak úgy megváltoztatnád.
Telepítsd újra!
Abban, hogy biztosan tönkretedd az oprendszert, igen. Telepítéskor minden hivatkozás beállít arra, hogy a d:/... útvonalon keresse a dolgait. Ha te most átállítod a betűjelet, ezek a hivatkozások mind érvénytelenek lesznek.
Egyrészt hamarabb telepíted újra a gépet és állítod be, mint hogy az ilyen hivatkozási pontoknak csak egy kis részét is megtalált és cseréld, másrészről arról is vannak kétségeim, hogy csak úgy meg lehet találni ezeket a pontokat.
Ígygy nem menne?
1. A mostani C:-t átnevezed pl. Z:-re, így felszabadul a C:
2. Utána újratelepítesz: törlöd a D: jelű partíció, majd létrehozol egy újat, ami szerintem C: lesz és ide telepíted wint...
C-t nem engedi átnevezni, mivel rendszerpartícióként értelmezi. Ez (volt) a gond, ezért gondoltam valami live cd-vel való ügyeskedésre...de már megy a mentés és teljes újrahúzás lesz.
Amit mondasz, az megy más "átnevezhető" meghajtóknál...köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!