Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szeretnék segítséget kérni!...

Gtagal kérdése:

Szeretnék segítséget kérni! Hogy tudom megváltoztatni xbox 360 on a születési évemet, szeretnék játszani a warface beta nevű játékkal és az irja ki idősebb profillal kell belépnem? (Van live-om)

Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 14:16
 1/5 anonim válasza:
Én is ezzel a gonddal voltam/vagyok most is...Meg meglehet változtatni, de nem mindig működik. Ezzel trükközni kell a profilnál...
2014. ápr. 6. 14:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Hol tudom beállítani?És hogy érted jogy trükközni kell,a játékban ki be lépkedni,vagy a profilnál,amúgy ott kell hogy Settings/account?
2014. ápr. 6. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg hozz létre egy újat, és abban állítsd be másra a születési éved, hátha, és warface úgyis ingyenes, nem gond, ha más accounttal lépsz be.
2014. ápr. 6. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
De csak egy profilomon van xbox live,hogy lehet hogy többen is legyen,hogy kell megosztani?
2014. ápr. 6. 17:12
 5/5 anonim válasza:

Nem lehet megosztani. PC -n kell a weboldalukon, vagy a konzolon. De PC -n egyszerűbb...

[link]

2014. ápr. 7. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!