Ha újratelepítem a számítógépemet, és a böngészőm nem a C. -re volt telepítve, akkor a könyvjelzők, ill. a mentett jelszavak megmaradnak? (Tovább lent! )
Sziasztok!
A kérdés adott. Sajnos újra kell raknom a gépemet, csak félek, hogy ezek az adatok eltűnnének. Bár nem a C meghajtón van a böngészőm, hanem egy másikra telepítettem direkt, de nem vagyok biztos benne, hogy mindent ugyan úgy fog hagyni benne. Ha esetleg valaki tudná erre a választ, azt megköszönném!
Hogy telepítetted másik meghajtóra? A profilok hol vannak? A telepítés helyén v. a Application Data mappában?
Miért nem bízod szakira a telepítést?
Profil fájlok az Application data mappában vannak ha máshova telepítetted a programot akkor is!
kimented, újratelepítés után visszamásolod akkor megmarad!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Ha fontosak az adataid, akkor érdemes keresni hozzáértőt. A napfény városában én is vállalok ilyesmiket.
Vannak megoldások, lényeg hogy a profilkönyvtárat mentsd ki abban van a felhasználó összes adata.
de ki is másolhatod a jelszavakat:
rég használtam operát de a magyar oldalukon sok segítség van!Részletesen leírják mi micsoda!
opera profil
xp
C:\Documents and Settings\<felhasználónév>\Application Data\Opera\Opera\profile
Vista, Windows 7
C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Roaming\Opera\Opera\profile
Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült!
A Windows 7-et feltettem, és megmaradt minden a böngészőmben ugyanúgy, ahogyan volt, csupán csak felülírtam az új fájlokat, a régire.
Köszönöm még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!