Ha wan egy eredeti win 8 as kulcsom amit beaktiváltam akkor mielott ujratelepitem azelott el kell távolitanom a rendszerbol a kulcsot hogy ujratelepités után is mukodjon és ne azt irja hogy mar felhasználták?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 12:17
1/3 A kérdező kommentje:
hopsz.. wan helyett van*
2014. febr. 1. 12:18
2/3 anonim válasza:
Szia.
A deaktiválás én még csak az adobe szoftvereknél tapasztaltam. Microsoft licenceknél nem. Windows 8 asz szoftverlicenc esetén tudni kell hogy milyen licenced van: OEM vagy PUL. Ha OEM akkor a Windows 8 hardverazonosítót készít a gépről amin először be lett aktiválva és csak azon a hardverkombináción fog újraaktiválódni. Ezzel addig nincs gond amíg a számítógép alaplapja meg nem hibásodik (OEM licenc értelmében ehhez kötött a Windows licenc) így ha az tönkre megy, a szoftvert sem fogod tudni másik alaplapon újra-aktiválni, így a szoftver is kuka. Ha PUL licenced van (itt sincs deaktiválás) akkor kizárólag annyi a megkötés hogy egy időben egy gépen fusson a szoftver.
3/3 A kérdező kommentje:
huh renben koszonom a választ ment a zold kezecske :)
2014. febr. 4. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!