Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet egy már elkészített...

Hogy lehet egy már elkészített logót (fehér háttér megvan) rárakni nagyon sok képre?

Figyelt kérdés
úgy hogy a fehér háttér ne látszódjon csak maga a logo?
2014. ápr. 5. 21:48
1 2
 11/13 tabaki ***** válasza:
@csacsi2: ;D
2014. ápr. 6. 08:11
 12/13 tabaki ***** válasza:

@ Kérdező:

Nem igazán szerencsés a privát levelezés. Ha valamit nem tisztán fogalmaztam, más is ugyanúgy félreértheti, mint te.

Tehát: Két programról beszélünk.

Az egyik a Gimp (pontosabban bármelyik átlátszó kép előállítására alkalmas képszerkesztő).

[link]

Ezt arra használhatod, hogy az átlátszó hátterű logót elkészítsd vele, a szerepe ezzel véget ér.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

A másik az IrfanView képnézegető, amelyben az előzőkben leírt módon képek tömegére teheted rá az előkészített logót.

[link]

(ne feledd el letölteni hozzá a magyarítást az IrfanView languages pontban)

Szintén privátban jött elő az a kérdés, hogy a logó mérete nem megfelelő. Mindig ügyelj arra, hogy a képeket azonos mértékű nagyításban nézd, különben nem tudod megítélni a helyes arányokat, de ez is megcsalhat eltérő pont/hüvelyk (DPI, vagyis dot per inch) felbontású képek esetén. A képernyőn -- vagy akár a nyomtatáskor -- centiméterben mért arányoknak nincs jelentősége, csak a pixelek számára figyelj.

2014. ápr. 6. 21:33
 13/13 csacsi2 ***** válasza:

A Vízjelhez és a képméret átméretezéséhez amit ajánlottam program "light image resizer". kipróbáltam több különböző méretü képen, arányosítottam és nem okozott neki gondot elhelyezni a vízjelet!Nagyon részletesen beállítható vele, nem csak a vízjel, de minden.

[link]

összegezve ajánlom, még nem volt szükségem hogy használjam még is egyből jó lett, azaz nagyon könnyű a kezelése!

[link]

[link]

[link]

Nem eröltetni akarom csak, ha már kipróbáltam gondoltam leírom :)

[link]

2014. ápr. 6. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!