Hogy lehet egy már elkészített logót (fehér háttér megvan) rárakni nagyon sok képre?
@ Kérdező:
Nem igazán szerencsés a privát levelezés. Ha valamit nem tisztán fogalmaztam, más is ugyanúgy félreértheti, mint te.
Tehát: Két programról beszélünk.
Az egyik a Gimp (pontosabban bármelyik átlátszó kép előállítására alkalmas képszerkesztő).
Ezt arra használhatod, hogy az átlátszó hátterű logót elkészítsd vele, a szerepe ezzel véget ér.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
A másik az IrfanView képnézegető, amelyben az előzőkben leírt módon képek tömegére teheted rá az előkészített logót.
(ne feledd el letölteni hozzá a magyarítást az IrfanView languages pontban)
Szintén privátban jött elő az a kérdés, hogy a logó mérete nem megfelelő. Mindig ügyelj arra, hogy a képeket azonos mértékű nagyításban nézd, különben nem tudod megítélni a helyes arányokat, de ez is megcsalhat eltérő pont/hüvelyk (DPI, vagyis dot per inch) felbontású képek esetén. A képernyőn -- vagy akár a nyomtatáskor -- centiméterben mért arányoknak nincs jelentősége, csak a pixelek számára figyelj.
A Vízjelhez és a képméret átméretezéséhez amit ajánlottam program "light image resizer". kipróbáltam több különböző méretü képen, arányosítottam és nem okozott neki gondot elhelyezni a vízjelet!Nagyon részletesen beállítható vele, nem csak a vízjel, de minden.
összegezve ajánlom, még nem volt szükségem hogy használjam még is egyből jó lett, azaz nagyon könnyű a kezelése!
Nem eröltetni akarom csak, ha már kipróbáltam gondoltam leírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!