"Hack Shield - Start Service Error (errorCode=204) " Akinek volt már ilyen, az segítene?
Jelen esetben metin2 privát szerverről van szó (Név szerint.: M2MNext, OldMT2)
-Rendszergazdaként való futtatás nem segít, hisz maga a patcher bejön, a kliens indulása előtt közvetlenül jelenik meg ez a hibaüzenet.
-Újratelepítés, más meghajtó, Vírusirtó...egyéb alapvető dolgok NEM SEGÍTETTEK.
A team se vesz komolyan, nem tud értékelhető segítséget nyújtani. Akinek volt már ilyen jellegű problémája, kérem segítsen, hogy hogyan oldjam meg, emrt egy játékért nem szeretném újratenni a gépet.
WIN7 PROFESSIONAL
Nekem nemrég volt iylen problémám, igaz sima metin2-n nem priváton... Tedd fel a Microsoft Security Essentials programot, nekem segített.
Ha ez nem jó akkor töröld le a virusírtódat, kapcsold ki a tűzfalad, hátha... Ha ez se segít próbáld az alábbi lépéseket:
"Zárd be az ÖSSZES Metin2 alkalmazást (a tálcán és a feladatkezelőben is)
Nyisd meg a Metin2 mappáját
Töröld az összes fájlt a "hshield" mappából (magát a mappát ne töröld)
Futtasd a metin2_patcher.exe -t és várj
Lépj be a "hshield" mappába, futtasd a "hsupdate.exe"-t és várj
Futtasd a Metin2-t a megszokott módon"
Ha ez se segít akkro esetleg mégegy dolog: jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként. Na de nem csak a játékot, hanem a HS-t is így kell futtatni!
szia
nekem is ez volt
bevallom, előtte próbáltam hackelni, és kiiktatni.
a regeditben az EagleNT-t ugye letiltotttam.
vissza kellett csinálni, és már működött is.
remélem segitettem :-)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!