A sims 3 Ambitions nem indul el a következő hibaüzenet miatt: Unable to start game. Service initialization failed (0x0175dcbb), miért?
háát..lehet hogy nem vagyok nagy segítség de ez azért lehet mert vagy netről szedted le..
érted a szöveget hogy mitír? :OO
Nem sikerült elindítani a játékot. "Szolgáltatás inicializálása nem sikerült (0x0175dcbb)" magyarul az inicializálás azt jelenti hogy "előkészít, beindít, bekapcsol" szóval akkor valami hiba van a telepítésben...nekem is win7-van de nekem simán felment a játék. vagy az lehet a baja hogy a hálózaton másoltátok (de annak kicsi az esélye). kérd meg pl. az uncsid (fiút..18 évest ha van) hogy segítsen neked.. nekem ez eddig bevált ;D kiemelem NEM HINNÉM HOGY A GÉPEDDEL VAN A BAJ VAGY A WIN 7 A HIBÁS.. énse szeretem megvenni de biztonságosabb ha meg eredeti akkor ://
ja hát elvárod hogy elinduljon mikor nem is telepítetted csak átmásoltátok. így nem fog menni.
ha rossz a telepítő akkor millió helyről le lehet tölteni másikat...olyat ami jó.
nincs más megoldás. egy már telepített játékot hiába másolsz át másik gépre, ott nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!