Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Portal 2 CO-OP játékmód...

Portal 2 CO-OP játékmód csatlakozás/létrehozás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, rengeteg kérdést tettek már fel ezzel kapcsolatban, de egyetlen egy használható választ sem láttam.

Nos! Nem eredetiben van meg a Portal 2 nevű játék (Nem is Steam-es, sajnos nem is lenne keret megvenni), s szeretnék CO-OP-ban játszani egy barátommal, csakhogy egyikünk se tudja hogy hogyan kellene egy szerverre csatlakozni, illetve létrehozni.

Kérdésem/Kérésem az lenne, hogy valaki legyen szíves és írja le, hogy pontosan hogyan is lehet létrehozni/csatlakozni.

Válaszaikat előre is köszönöm,

~Tari

2014. ápr. 4. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
A co-op menüpontban, ha lannal (pl.hamachi, tunngle) össze vagytok kötve. Vagy a parancsikonra jobbkatt, és oda, ahol indítás helye, beírod az időzel utnán(azt hiszem), hogy /console. utána a consoleben a játékban, ha lannal össze vagytok kötve, és a másik már hostol, akkor connect [ip-címe a másiknak]
2014. ápr. 4. 15:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszát! Még egy kérdésem lenne: Hogyan tudom beállítani hogy a console a játékban is megjelenjen?
2014. ápr. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!