Van olyan program, ami helyreállít egy halott gépet?
Figyelt kérdés
A gépem ma meghalt, nem kapcsol be ( winfosf 7 ultimate). Indítási javítás jön be, de nem tudja helyreállítani a a gépet. Nincsen valami program, amit kirakok pendrive-ra és megpróbálja helyreállítani?2014. ápr. 3. 21:20
11/26 Tengor válasza:
Ohhh a gamer önérzet, szép beszéd volt! Sok mindenre rávilágított!
12/26 anonim válasza:
"Igazi gemer"...na, most valt komolytalanna a tema.
13/26 anonim válasza:
Egy igazi lamer nem adja alább!
14/26 anonim válasza:
Kedves előzők! Már nem azért, de amikor olyan programot futtatsz, ami kihasznál egy 6 magos 3,8-as procit, 100%-on is akár, bármilyen meglepő, számít a különbség. Azért, mert nektek nem volt pénzetek rá, még nem lesz tőle rosszabb.
15/26 A kérdező kommentje:
i7 4770k-m van 4,74-en megy
2014. ápr. 4. 15:36
16/26 anonim válasza:
"amikor olyan programot futtatsz, ami kihasznál egy 6 magos 3,8-as procit, 100%-on is akár"
Egyrészt az a 3 modul nem ér 4 rendes magot, másrészt magok számára nincs korlátozás, nem értem, hogy jön ide?
17/26 anonim válasza:
Úgy, hogy kihasználod a konfigod, ha már van. Ha eg bf4-et példának okáért feltesezl ultrára, és úgy futattod, majd megnézed az fps-ed home és ultimate verzió alatt, valószínűleg 10-15 különbség lehet köztük, ami pl. 30 és 45 között hatalmas különbség, ha az embernek nem olyan gépe van, mint az enyém, történetesen, hogy 60 fps felett nem számít már annyira, ott már synch jöhet.
18/26 anonim válasza:
És kérdező: na ezért nem mindegy a home/ultimate. Köszönöm, inenntől a komolytalan kispénző válaszolók nem érdekelnek.
19/26 anonim válasza:
Te mennyit fizettel a Win 7 Ultimatert kedves elottem szolo?
20/26 A kérdező kommentje:
Felraktam a professionalt. Köszönöm Gamer barátom, indul a BF4 és a Ghosts xD
2014. ápr. 4. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!