Hogyan lehet Steam pénztárca kódot szerezni? (SÜRGŐS! )
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 21:08
1/12 anonim válasza:
Boltban lehet kapni, mint a telefonos feltöltőkártyát. Azt nem tudom, Magyarországon van-e már.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. De van egy barátom akinek van már kódja, be is regisztrált vele, de nem tudom hogy honnan szerezte. De figy. Mi cseréltünk. Adott egy összeget, és aZt mondta hogy elment. De én nem láttam. Azt mondta csak akkor látom majd a fiókomba ha szerzek ilyen kódot. Igaz ez???
2014. ápr. 2. 21:22
3/12 anonim válasza:
Nem, semmi ilyesmi nincs. Minden Steam felhasználónak alapból van pénztárcája. Ezt vagy feltöltheted bankkártyával, vagy beírod a "feltöltőkártya" kódját, és jóváíródik az összeg. Küldeni nem lehet, át lettél vágva.
4/12 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondtad hogy nem lehet pénzt küldeni??? Azt a rohadt!!! Akkor hogyan kapjam vissza azt a bazi sok cuccomat amit odaadtam neki???? Valami tipp!????
2014. ápr. 2. 21:40
5/12 anonim válasza:
Írj a supportnak, talán ők visszafordítják.
6/12 A kérdező kommentje:
Oké köszi. De ők hogyan tudják tőle elvenni, és nekem visszaadni???
2014. ápr. 2. 21:47
7/12 anonim válasza:
Úgy, hogy ők irányítják az egész rendszert, az ő tulajdonuk, azt tesznek vele, amit akarnak. Ha kérésed megalapozottnak találják, akkor simán vissza tudják csinálni.
8/12 A kérdező kommentje:
Oké, de hogbigazoljam nekik? Hogy azok az enyémek voltak?
2014. ápr. 3. 06:42
10/12 anonim válasza:
gamager.com -on szokott lenni $5-os, náluk tudsz vásárolni készpénzzel is, rózsaszín csekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!